Γ. Ψυχογιός: “Ο αθλητισμός αποτελεί γνήσια έκφραση του κορινθιακού λαού και τον στηρίζουμε” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Γ. Ψυχογιός: “Ο αθλητισμός αποτελεί γνήσια έκφραση του κορινθιακού λαού και τον στηρίζουμε”


Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου βρέθηκε το Σάββατο 12/1 ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του ΑΣΠ Κόρινθος, που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία βόλλεϊ γυναικών της Ελλάδας. Μίλησε στο klife.gr, αναφερόμενος στα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση σε αθλητικό επίπεδο στην Κορινθία, για όσα είναι προγραμματισμένα να υλοποιηθούν, αλλά και για όσα πρέπει να βελτιωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.


Ο Γιώργος Ψυχογιός τόνισε ότι ο αθλητισμός σαν κοινωνικό δικαίωμα, αλλά και σαν δραστηριότητα δίνει διέξοδο στα νέα παιδιά, που αποφεύγουν άλλες δραστηριότητες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλα τα έργα που ολοκληρώθηκαν ή αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, σε ολόκληρη την Κορινθία.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι με τη βοήθεια του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” θα γίνουν επιπλέον παρεμβάσεις, για την ασφαλή πρόσβαση στους αθλητικούς χώρους, για την έκδοση της κάρτας υγείας – που αποτελούσε ένα μεγάλο ζήτημα και λύθηκε – και βέβαια για τη βελτίωση της εικόνας του Νομού πανελλαδικά, η οποία είχε υποβαθμιστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, ο Γιώργος Ψυχογιός ανέφερε ότι “είναι ευκαιρία όσο διαρκεί αυτή η κυβέρνηση, να επικεντρωθούμε σε αυτό που λέγεται μαζικός και ερασιτεχνικός αθλητισμός, διότι αποτελούν μια γνήσια έκφραση του κορινθιακού λαού και συνιστούν μια πολύ καλή προοπτική για τη νεολαία μας, αλλά και για τους μεγαλύτερους συμπολίτες μας”, ενώ δεν άφησε αναπάντητο το ερώτημα σχετικά με τη δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό, λέγοντας ότι αυτό αποτελεί βασική και αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας, όπως η δωρεάν πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Ψυχογιός


klife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες