Καταφθάνουν στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές (live) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2019

Καταφθάνουν στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές (live)


Τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» καταφθάνουν από νωρίς στο Σύνταγμα οι πρώτοι διαδηλωτές, για το συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ανάμεσά τους άνθρωποι κάθε ηλικίας, κρατώντας σημαίες, που έφτασαν στην Αθήνα από όλη τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι το ραντεβού είναι για το συλλαλητήριο στις 2 μ.μ..






Στο ψήφισμα που θα εκδοθεί αμέσως μετά το Συλλαλητήριο θα ζητείται άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου, για την διενέργεια δημοψηφίσματος για έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον λαό.

politik.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες