Απεργία πείνας πραγματοποιούν οι πρόσφυγες/μετανάστες που φιλοξενούνται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2019

Απεργία πείνας πραγματοποιούν οι πρόσφυγες/μετανάστες που φιλοξενούνται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας (video)


Απεργία πείνας πραγματοποιούν οι πρόσφυγες/μετανάστες που φιλοξενούνται στο Ξενοδοχείο Ηλιόχαρη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Όπως καταγγέλλουν είναι χωρίς γιατρό 300 ψυχές, και 100 περίπου είναι ανήλικα παιδιά και δεν έχουν καλό φαγητό.

Όπως δηλώνουν είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ξενοδοχειακή µμονάδα που τους φιλοξενεί, αλλά όχι απο τον Οργανισμός Μετανάστευσης.


korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες