«Ο ΙΒΥΚΟΣ» έκοψε την πίτα του (εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 19, 2019

«Ο ΙΒΥΚΟΣ» έκοψε την πίτα του (εικόνες)


O Σύνδεσμος Λουτρακιωτών - Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ» έκοψε την πίτα του για το 2019 σε μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, στο Club Hotel Casino.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ιστορικού πολιτιστικού συλλόγου του Λουτρακίου και απόλαυσε μια ξεχωριστή βραδιά. Τον τόνο έδωσαν τα χορευτικά τμήματα (παιδικό-εφηβικό-ενηλίκων) του συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και ενθουσίασαν τους παρόντες που τα αντάμειψαν με το θερμότερο χειροκρότημά τους.




















loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες