ΣΥΡΙΖΑίικες αθλιότητες σε βάρος του Κ. Πελετίδη - Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2019

ΣΥΡΙΖΑίικες αθλιότητες σε βάρος του Κ. Πελετίδη - Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων


Συντονισμένα μέσα στο Σαββατοκύριακο, πολλά ΣΥΡΙΖΑίικα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησαν να ρίξουν λάσπη στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και στο ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, τα ΣΥΡΙΖΑίικα προφίλ ανάρτησαν μια φωτογραφία από εκδήλωση της εφημερίδας «Γνώμη», που δείχνει τον δήμαρχο Πατρέων να χαιρετιέται με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δίπλα του επίσης βρίσκεται ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος, τον οποίο στηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Κατσιφάρας και παραποιώντας την πραγματικότητα, έγραψαν διάφορες αθλιότητες, μέχρι και ότι η φωτογραφία προέρχεται από συγκέντρωση της ΝΔ!

Βεβαίως, η φωτογραφία προέρχεται από εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική εφημερίδα «Γνώμη», αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή της, στην οποία είχε προσκληθεί μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Πατρέων.

Σε σχόλιό του για τις εν λόγω αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ο Δήμος Πατρέων τονίζει:

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, επιτίθενται για μια ακόμη φορά με αθλιότητες και ψέματα κατά του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Αιτία αυτή τη φορά ήταν ο χαιρετισμός που αντάλλαξε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ" για τον ένα χρόνο από το θάνατο του εκδότη της, Χρήστου Χριστόπουλου.

Κατά την πάγια τακτική τους απέκρυψαν ότι ο δήμαρχος παρευρέθηκε και χαιρέτισε στη συγκεκριμένη εκδήλωση μετά από σχετική πρόσκληση της εφημερίδας.

Ο πατραϊκός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο δήμαρχός του, Κώστας Πελετίδης και η Δημοτική Αρχή βρέθηκαν απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες