Άγιο είχαν στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου| Η οροφή καταρρέει - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019

Άγιο είχαν στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου| Η οροφή καταρρέει



Τριτοκοσμική εικόνα στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου – Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, εξαιτίας της υγρασίας , στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του korinthos.tv, μεγάλο μέρος της τοιχοποιίας κατέρρευσε με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα ή θανάσιμο τραυματισμό.



Από θαύμα δεν συνέβη κάτι τέτοιο καθώς το γεγονός σημειώθηκε κατά τις πρωινές ώρες , δηλαδή κατά την ώρα εργασίας των υπαλλήλων και εξυπηρέτησης πολιτών και δικηγόρων.


Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Κορίνθου και Περιφέρειας Πρωτοδικείου Κορίνθου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες