''Αλλάζουμε Μαζί'': Αλλάζει η ημερομηνία διεξαγωγής της Συνέντευξης Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Καραπανάγου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2019

''Αλλάζουμε Μαζί'': Αλλάζει η ημερομηνία διεξαγωγής της Συνέντευξης Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Καραπανάγου

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” Ιωάννη Καραπανάγου στο ξενοδοχείο ''ΜΑΝΤΑΣ'' στο Λουτράκι, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 τροποποιείται και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου 11.30 πμ στο ανωτέρω ξενοδοχείο, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα 27/2/3019, ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων θα πραγματοποιήσει την ίδια ημέρα, το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Η κίνηση πολιτών ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', προέβη σε αυτή την τροποποίηση καθώς εκτιμά ότι η, εκ μέρους του Δήμου μας, συνέντευξη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και άμεση προτεραιότητα για την προβολή των εκδηλώσεων και για την προσέλευση επισκεπτών, προς όφελος της περιοχής μας, αναγνωρίζοντας επιπλέον τις προετοιμασίες των Συλλόγων και των Συνδημοτών μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες