ΕΠΊΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΏΝ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΆΡ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019

ΕΠΊΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΏΝ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΆΡ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ


Γράφει ο Δημήτρης Καραπατάς

Οι εικονιζόμενοι κυβερνητικοί, λειτουργούν πέρα από κάθε έννοια δημοκρατίας και προς όφελος των μονοπωλίων του ΚΤΕΛ, ενώ σας κλείνουν τις επιχειρήσεις, απαξιώνουν τις περιουσίες σας (διαμερίσματα, καταστήματα κτλ), σας αφήνουν ανέργους, διώχνουν τα παιδιά σας στην ξενιτιά, σας στερούν το κοινωνικό δικαίωμα της μετακίνησης με σύγχρονα μέσα μεταφοράς, κρατούν συγκοινωνιακά διχοτομημένο του δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων, εμποδίζουν την θεσμοθετημένη επέκταση του νέου ΓΠΣ, προκαλώντας ταυτόχρονα ανυπολόγιστη ζημιά στο σύγχρονο LOUTRAKI THERMAL SPA κι δημιουργώντας προς όφελος αντιπάλων επιχειρηματικών σχηματισμών της Αθήνας, ανυπολόγιστη ζημιά στο καζίνο Λουτρακίου, των 1300 εργαζομένων! 

Ενώ σε λίγο καιρό, θα έρθουν με τους δημοσιογραφικούς τους χίτες, να ξαναστήσουν επικοινωνιακές βεγγέρες στο δημαρχείο Λουτρακίου, για να σας εξαπατήσουν για να υφαρπάξουν την ψήφο σας, ώστε να μπορέσουν να ξανά εκλεγούν για να συνεχίσουν την καταστροφή του Λουτρακίου, για λογαριασμό των άγριων εξωθεσμικών επιδιώξεών τους!

ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Λιβανιστήρι στο συγκεκριμένο πολιτικά στραπατσαρισμένο θυμιατό, το "κεραμείο" γκεμπελισμού της ευαίσθητης (σαν δημοτική χρηματοδότηση Καραβούλη) Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες