Α2 Handball: ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ PLAY OFFS - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019

Α2 Handball: ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ PLAY OFFS


Εύκολο απόγευμα είχε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου στο κλειστό Γυμνασήριο Γ.Γαλανόπουλος, επικρατώντας του Γ.Α.Σ. Καματερού   29-19 για τη 16η αγωνιστική  του νότιο όμιλο της Α2 Handball

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο και επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, μένοντας εύκολα μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 17-6.Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο αν και η ομάδα του Καματερού κατάφερε να μειώσει τη διαφορά. Τελικά το Λουτράκι πήρε τη νίκη με το τελικό 29-19.


Το Λουτράκι με την νίκη αυτή παραμένει σε τροχιά Play offs και αναζητά νίκες στα δυο εναπομένοντα ματς με Τελαμώνα εντός και Βριλήσσια εκτός, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσο άφορα την συμμέτοχη στους τελικού της Α2. Σε αντίθετη πλεύση το καματερό που στα δυο εναπομένοντα παιχνίδια θα παίξει την παραμονή του στην κατηγορία.


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 29-19
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 6-2, 9-2, 10-4, 14-6, 17-6 (ημχ) 19-10, 19-12, 21-15, 24-17, 26-18, 29-19


ΑΟ Ποσειδώνας Λουτρακίου (Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργιος, Αικατερίνης 4, Γκίκας, Δημητρόπουλος 6, Καπης 1, Τυφτικίδης, Καραβας, Χαραλαμπάκης 1, Μουρελάτος 1, Γραμματικόπουλος 3, Χατζηκωνσταντίνου 3, Παλαιολόγος 1, Βασιλειάδης 7, Ρουμελιώτης 2.


ΓΑΣ Καματερού: Σαραντόπουλος, Γιαμπουράνης 5, Μάγκος 1, Κοβάνης 1, Πιτερος 1, Παπαδόπουλος, Σιμισακάκης, Κολιούλης 8, Παναγόπουλος, Τσοπανίδης 1, Αργυριάδης 2, Ψαριώτης.


Διαιτητές: Καραπάνος – Αβράμης. Δίλεπτα: 5-1. Πέναλτι: 1/1 – 5/7.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες