Ζωή Κωνσταντοπούλου σε Γ. Τράγκα: Ο Τσίπρας έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία και σκότωσε την Αριστερά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2019

Ζωή Κωνσταντοπούλου σε Γ. Τράγκα: Ο Τσίπρας έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία και σκότωσε την Αριστερά


Την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, φιλοξένησε στην τηλεοπτική του εκπομπή στο Νέο Epsilon, ο Γιώργος Τράγκας. Ο έμπειρος δημοσιογράφος τόνισε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου έμεινε πιστή στις αρχικές της θέσεις και είπε «όχι» στην οικονομική δουλεία εν αντιθέσει με τους πρώην «συντρόφους» της στον ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι ο Τσίπρας δεν θα έκανε εκλογές αν μπορούσε, αφού είναι προσκολλημένος στην εξουσία. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» τόνισε πως θα ήθελε να καταποντιστούν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ καταγράφοντας πολικά ποσοστά. Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα αποτελεί μια επί τα χείρω εξέλιξη του!

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χρησιμοποίησε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για “μόρφωμα” και “σύστημα υποδούλωσης”, το οποίο πρέπει να ανατρέψουν οι πολίτες. Είπε ότι η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα κύτταρο για την συσπείρωση των αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλά τόνισε πως πρέπει να προσέξει ο λαός για να μην βρεθεί άλλος Τσίπρας στην θέση του Τσίπρα. «Να μην την πατήσουμε ποτέ ξανά» είπε, «παριστάνοντας κάτι που δεν είμαστε». Ερωτηθείσα από τον κ. Τράγκα για εκλογικές συνεργασίες όπως λ.χ με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι είναι υπέρ μιας ευρύτατης πλειοψηφίας του ΟΧΙ την οποία και «πρέπει να αφυπνίσουμε». Η Ζ. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε τους τέσσερις άξονες για συνένωση δυνάμεων, που έχει θέσει από το 2017:


  • Καμιά επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ
  • Καμία συνεργασία με μνημονιακούς ή …ενδιάμεσους (όσους δεν ξεκαθαρίζουν την θέση τους)
  • Κανένας διάλογος με φασίστες
  • Καμία προσέγγιση με βρώμικους ή εξαγορασμένους
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε επίσης στον Γ. Τράγκα πως δεν την απασχολεί να ανακυκλώνει τον εαυτό της ούτε ενδιαφέρεται σώνει και καλά για να ανακτήσει την βουλευτική καρέκλα (μιας και κατείχε την ύψιστη θέση μέσα στο Κοινοβούλιο). Απηύθυνε κάλεσμα σε όλη την κοινωνία και όχι μόνο στους αριστερούς για «να ξαναχτίσουμε την χώρα μας».

Στην συνέχεια η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας σκότωσε την Αριστερά, είπε παραβιάζοντας την εντολή του δημοψηφίσματος, εφαρμόζοντας ένα ακραίο φιλελεύθερο πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας φασιστικές πρακτικές για να καταστείλει τις διαδηλώσεις και προδίδοντας την χώρα με την συμφωνία των Πρεσπών η οποία δεν έχει καμιά αποδοχή ούτε στην Ελλάδα ούτε στα Σκόπια. Για την περιβόητη συμφωνία της λίμνης, η καλεσμένη του κ. Τράγκα, ανέφερε ότι παραβιάζει θεμελιώδεις κανόνες δικαίου, θέτει σε κίνδυνο την εδαφική μας ακεραιότητα και αφήνει έκθετα τα μακεδονικά προιόντα. Ο «εντολοδόχος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ» Αλέξης Τσίπρας έβαλε το χεράκι του για την άλωση της Ελλάδας και της μετατροπής της σε προτεκτοράτο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

Συνεχίζοντας την επίθεση της στον κ. Τσίπρα, η Κωνσταντοπούλου είπε ότι είναι αηδίες όσα λέει ο πρωθυπουργός για ανάκαμψη και ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, λέγοντας παράλληλα ότι είναι πρόδηλο πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν θα ασκήσουν ποτέ πατριωτική πολιτική. Ο Αλ. Τσίπρας πολιτεύεται με την απάτη και το αζημίωτο για αυτό πλουτίζουν οι «σφουγγοκωλάριοι» του, όπως π.χ ο -αχθοφόρος του Παππά- Πετσίτης…

Ένοχος για εσχάτη προδοσία ο Τσίπρας

Μιλώντας με την ιδιότητα της νομικού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία για την οποία πρέπει να λογοδοτήσει στο μέλλον. Τεκμηρίωσε την άποψη της με το επιχείρημα ότι ο Τσίπρας παραβίασε το Σύνταγμα πηγαίνοντας αντίθετα με την βούληση του λαού. Εσχατη προδοσία είναι νομικός όρος που περιγράφει το πιο βαρύ αδίκημα του πολιτεύματος. Ο Τσίπρας, πρόσθεσε η Ζωή, συνέβαλλε στην ανθρωπιστική καταστροφή που από το 2015 επέβαλλαν οι δανειστές. Οι τελευταίοι έβαλαν όρο στο τρίτο μνημόνιο πως δεν θα πέρναγε νόμος χωρίς να έχει εγκριθεί πρώτα από αυτούς και η κυβέρνηση Τσίπρα το δέχτηκε… Έτσι λοιπόν το έγκλημα του μνημονίου δεν παραγράφεται.

Τέλος, όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, η αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας εξέφρασε την άποψη πως κι αυτός είναι αφοσιωμένος στους δανειστές και θα κάνει τα ίδια, όχι γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αλλά από επιλογή…Για την στάση του στη συμφωνία των Πρεσπών, η Ζ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να την αμφισβητήσει αν έρθει στην εξουσία και να μην δείξει μια πειθήνια υπακοή στους ξένους.


crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες