ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΔΕΞΙΩΣΗ Των Ρεπουμπλικανών ΗΠΑ στην Ελλάδα, 8 Μαΐου 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 30, 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΔΕΞΙΩΣΗ Των Ρεπουμπλικανών ΗΠΑ στην Ελλάδα, 8 Μαΐου 2019



Η επαναδραστηριοποίηση του Ελληνικού παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ‘Republicans Overseas-Hellenic Chapter” είναι πλέον γεγονός.

Οι σκοποί και οι στόχοι της οργάνωσης ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τον πρόεδρο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην ΕΣΗΕΑ.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του έτους που έχουν δρομολογηθεί, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μας ημερίδα με θέμα: «Φορολογία βάσει υπηκοότητας ή τόπου κτήσεως εισοδήματος», στον τρίτο όροφο του συνεδριακού χώρου του εστιατορίου «Ζορμπάς» στο Μικρολίμανο την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 5μμ έως 7μμ .

Η εκδήλωση από 5 έως 7 μμ. θα είναι ανοικτή στο κοινό. Θα λειτουργήσει στα πλαίσια της εκδήλωσης Γραφείο Τύπου.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Solomon Hue, ανώτατο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μέλος του RNC εκπροσωπώντας την πολιτεία του Oregon, αλλά και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Κομματικής Οργάνωσης των Ρεπουμπλικανών ο οποίος θα παρατείνει την διαμονή του στην Ελλάδα, ακόμη δύο μέρες μετά την ημερίδα και θα είναι διαθέσιμος κατόπιν συνεννοήσεως για συνεντεύξεις. Ο έτερος ομιλητής στην ημερίδα από πλευράς Αμερικανών, είναι ο John Richardson εξειδικευμένος με τα διεθνή φορολογικά δικηγόρος και Ανεξάρτητος. Επίσης θα υπάρξει ζωντανή ανταπόκριση με Washington D.C. με συμμετοχή από τα κεντρικά του κόμματος. Στο τέλος θα υπάρξουν και παρεμβάσεις από ομιλητές εξ’ Ελλάδος.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με αυστηρά περιορισμένο αριθμό καλεσμένων το οποίο θα ξεκινήσει στις 7:30μμ. στον δεύτερο όροφο του ίδιου κτηρίου. Θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη συμμετοχής για τους δημοσιογράφους για το κλειστό κομμάτι της εκδήλωσης, με αυστηρή όμως τήρηση του ενδυματολογικού (σακάκι-γραβάτα για τους άνδρες).

Η ημερίδα θα αναμεταδοθεί με livestreaming από την σελίδα από 5-7 ώρα Ελλάδος. Το ωράριο θα τηρηθεί αυστηρά και για τις δύο εκδηλώσεις.

Πάντα μπορείτε να ενημερώνεστε από τις ιστοσελίδες μας και το Facebook.

www.republicansoverseas.gr

www.republicansabroad.gr

facebook: REPUBLICANS OVERSEAS HELLENIC CHAPTER

ή από τα γραφεία μας στο 210-6123444,

ή μέσω mail στο info@republicansoverseas.gr

ή στο τηλέφωνο 6977 544730 με την Νικολέτα Ζαβραδινού, Εκπρόσωπο Τύπου της Oργάνωσης R.O.H.C.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες