Πάτρα: Ομιλήτρια σε εκδήλωση για τις ευρωεκλογές η Σία Αναγνωστοπούλου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2019

Πάτρα: Ομιλήτρια σε εκδήλωση για τις ευρωεκλογές η Σία Αναγνωστοπούλου


«Οι μεγάλες προκλήσεις των Ευρωεκλογών του 2019». Αυτό είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει στην Πάτρα το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, ώρα 20.00, στην Αίθουσα Διαλέξεων Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών (Φιλοποίμενος 24, Πάτρα).


Ομιλητές/ομιλήτριες:

- Σία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών

- Σπυρίδων Δανέλλης, ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου

- Γεράσιμος Κουζέλης, καθηγητής Εθνικού Καποδιστριακού

Πανεπιστημίου Αθηνών

Συντονίστρια : Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου-Καρατζόγλου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών

Λίγες εβδομάδες πριν τις πιο κρίσιμες για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκλογές, το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, σε συνέχεια του κύκλου εκδηλώσεων «Αριστερά και Ευρώπη», διευρύνει τη συζήτηση, επιχειρώντας να φέρει σε επαφή με τους προβληματισμούς γύρω από το παρόν και το μέλλον της ευρωπαϊκής ενοποίησης και το κοινό της περιφέρειας, αναφέρει η ανακοίνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες