Νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Κυριακής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 07, 2019

Νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Κυριακής


Σύμφωνα με το meteo η βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός θα είναι πρόσκαιρη, καθόσον από το βράδυ η χώρα θα «χτυπηθεί» από νέο κύμα κακοκαιρίας.
Πιο αναλυτικά, για σήμερα Κυριακή 07/04 βροχές αναμένονται έως και αργά το απόγευμα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας, και το Ανατολικό Αιγαίο. Ιδιαίτερα στα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας το μεσημέρι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες.
Στη συνέχεια η νέα επιδείνωση του καιρού θα προκαλέσει βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.
Τη Δευτέρα 08/04 βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο σύνολο σχεδόν της χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη νότια ηπειρωτική χώρα έως το μεσημέρι και στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο στη συνέχεια. Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα παρουσιάσουν νέα ενίσχυση και θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Στον χάρτη που ακολουθεί φαίνονται οι περιοχές όπου οι άνεμοι αναμένεται να ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ.
1
Πηγή: meteo.gr
Την Τρίτη 09/04 τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και σταδιακά θα εξασθενήσουν, ενώ και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 7 έως 8 μποφόρ.
Σημειώνεται ότι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες έως και τη Δευτέρα 08/04, και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μόνο σε πολύ μεγάλα υψόμετρα.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των βροχοπτώσεων που περιμένουμε από το απόγευμα της Κυριακής 07/04 έως το βράδυ της Τρίτης 09/04.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες