Η Κωνσταντίνα Χιωτέλη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019

Η Κωνσταντίνα Χιωτέλη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ


Η Κωνσταντίνα Χιωτέλη συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιάννη Καραπανάγο και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Αλλαζουμε ΜΑΖΙ".

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κωνσταντίνα Χιωτέλη, γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Περαχώρα.

Ο πατέρας της ήταν ο αγαπητός και γνωστός μαραγκός της περιοχής, Δημήτρης Χιωτέλης.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Κολλιάκο και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Έχει εργαστεί στον Ιδιωτικό Τομέα, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς και στο Τμήμα Πωλήσεων. Σήμερα εργάζεται στο επισιτιστικό Τμήμα Ιδιωτικής Επιχείρησης.

Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα καθώς και χρήση Η/Υ.

Η μεγάλη εκτίμηση στις γνώσεις, στις διοικητικές ικανότητες και στην προσωπικότητα του υποψήφιου Δήμαρχου Ιωάννη Καραπανάγου, συνέβαλαν στην απόφασή της να συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, επιθυμώντας να προσφέρει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από το Συνδυασμό ‘’αλλάζουμε ΜΑΖΙ’’ για έναν Δήμο που θα αποκτήσει και πάλι την αίγλη και το κύρος, που αξίζει στους συνδημότες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες