ΠΑΤΡΑ: Πλάνα & εικόνες από το 9ο Patras Motor Show 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2019

ΠΑΤΡΑ: Πλάνα & εικόνες από το 9ο Patras Motor Show 2019


Δείτε τα πλάνα από το 9ο Patras Motor Show 2019 όπου για εννέα συνεχόμενα χρόνια συγκεντρώνονται φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από όλη την Ελλάδα να λάβουν μέρος στην έκθεση και στα events που διοργανώνονται από τη ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας)

Στο μόλο της αγ. Νικολάου είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε 300 εκθέματα & live events.
Ανάμεσα στα Εκθέματα εκτός από τις 40 Ferrari, οι επισκέπτες είδαν 20 Lancia Integrale, 15 Toyota Celica GT Four, νέα μοντέλα αντιπροσωπειών και άλλα πολλά.







Youtube Video & εικόνες: George Sinogeorgos

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες