Βάκης Τσιομπανίδης: γιατί η σύμπραξη του ΑΚΚΕΛ με ΕΠΑΜ και ΔΗΚΚΙ ήταν αναγκαιότητα για τη χώρα. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2019

Βάκης Τσιομπανίδης: γιατί η σύμπραξη του ΑΚΚΕΛ με ΕΠΑΜ και ΔΗΚΚΙ ήταν αναγκαιότητα για τη χώρα.


Πολλοί θα αναρωτηθούν πώς προέκυψε μια συνεργασία ανομιών πολιτικών δυνάμεων όπως αυτές του ΑΚΚΕΛ, ΕΠΑΜ, ΔΗΚΚΙ, Ελληνορωσική συμμαχία, Άμεση Δημοκρατία και λοιπών κινημάτων. Το ΑΚΚΕΛ πάντοτε υπήρξε υπέρμαχος των συμμαχιών όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Έχουμε Ήδη αδερφοποίηση με τα αγροτικά κόμματα της Βουλγαρίας, βρισκόμαστε σε δημιουργία ευρώ ομάδας με τον αν. Πρωθυπουργό της Ιταλίας Λουίτζι Ντι Μαΐο και το ΚΙΝΗΜΑ ΠΈΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ καθώς και το Πολωνικό Kukiz 15, το Φιλανδικό Liike Nut, το Κροατικό Zivi Zid και τους ΑΙΛΟΥΡΟΥΣ από την Εσθονία. 

Το ΑΚΚΕΛ ιδεολογικά δεν ανήκει σε κανένα παραταξιακό άξονα δεξιάς, αριστεράς και κέντρου. Για εμάς αυτές είναι έννοιες ξεπερασμένες, εμφυλιοπολεμικές, διχαστικές, το ΑΚΚΕΛ είναι κόμμα ενωτικό και όχι διχαστικό. 

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας που καθημερινά καταστέφεται από την κακό διοίκηση, τις αρπαχτές και τα αλλότρια συμφέροντα, το ΑΚΚΕΛ ζήτησε από τα πατριωτικά - αντικαθεστωτικά κόμματα να αφήσουν στην άκρη τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, τα αρχηγικά συμφέροντα και τις ανούσιες ιδεοληψίες και να ενώσουμε τις δυνάμεις αυτού του 21% του Ελληνικού λαού που στις ευρωεκλογές δεν ψήφισαν κόμματα που εκπροσωπούν το βρώμικο σύστημα και τους ξένους και ντόπιους ολιγέρχες. 

Πρώτος σε αυτό το κάλεσμα ανταποκρίθηκε ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, ακολούθησε το ΔΗΚΚΙ, Η Ελληνορωσική Συμμαχία, Η άμεση δημοκρατία και άλλα κινήματα και φορείς. 

Με τα παραπάνω κόμματα μπορεί να μας χωρίζουν πολλά, μας ενώνει όμως κάτι πολλή μεγαλύτερο, η αγάπη μας και η αγωνία για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σήμερα δεν ψάχνουμε τι είναι αυτό που μας χωρίζει αλλά τι είναι αυτό που μας ενώνει για το συμφέρον της χώρας μας. Σε όλους όσους θέλουν ακόμη μια φορά να χωρίσουν τους Έλληνες σε δεξιούς και αριστερούς που δεν μπορούν να μονιάσουν απαντάμε πώς στον β' παγκόσμιο πόλεμο ενώθηκαν η Κομουνιστική Σοβιετική Ένωση με τις ΗΠΑ του ακραίου Καπιταλισμού. Αν δεν συνεργαζόταν ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη δεν θα υπήρχε Γοργοπόταμος, ο Ελληνικός λαός μόνο ως μονοιασμένος μεγαλούργησε. 

Αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος του μετώπου ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ ένα σχήμα χωρίς επικεφαλής, το μόνο με τίμια συνδιοικηση , μονιασμένοι, φιλιωμένοι, αδερφομένοι ως ορίζει το καθήκον μας να αγωνιστούμε για την Ελλάδα του αύριο, για την Ελλάδα των παιδιών μας, για να ξαναφερουμε χαμόγελα στα χείλη των Ελλήνων. Γίνε και εσύ σύμμαχος αυτής της προσπάθειας να φτιάξουμε τον πόλο που δεν ελέγχεται και δεν άγεται και φέρεται από ξένα και ντόπια συμφέροντα. Ώρα να αντισταθούμε στην οικονομική κατοχή, ώρα να γίνουμε συμπολεμιστές.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες