Κόρινθος: Μεγάλη φωτιά σε σούπερ μάρκετ στο Χιλιομόδι (pic+vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2019

Κόρινθος: Μεγάλη φωτιά σε σούπερ μάρκετ στο Χιλιομόδι (pic+vid


Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κορίνθου, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στο Χιλιομόδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σούπερ μάρκετ εκκενώθηκε έγκαιρα, με συνέπεια να μην υπάρχουν εγκλωβισμένοι εντός του καταστήματος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κορίνθου ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά λίγο μετά τις 8:00 το πρωί και στο σημείο μετέβη ισχυρή δύναμη, για να αποτραπεί το ενδεχόμενο επέκτασης της φωτιάς στο κτίριο όπου στεγάζεται το σούπερ μάρκετ.

Άγνωστα τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς

Η πυρκαγιά παραμένει σε εξέλιξη και στη «μάχη» με τις φλόγες έχουν ριχθεί 22 πυροσβέστες με 11 πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς και γι’ αυτόν τον λόγο θα διενεργήσει έρευνα το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες