Β.Γεώργαρης: Τελικά τα καταφέραμε! μια καινούργια αρχή για την αγορά της πόλης μας - Video - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2019

Β.Γεώργαρης: Τελικά τα καταφέραμε! μια καινούργια αρχή για την αγορά της πόλης μας - Video


Στην ένταξη του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Κορίνθου για χρηματοδότηση αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Βασίλης Γεώργαρης.

Όπως είπε ο κ. Γιώργαρης ο στόχος και η επιθυμία ετών εκπληρώθηκε και μετά από μια επίπονη προσπάθεια τα καταφέραμε..

Η φάκελος που κατέθεσαν ο Δήμος Κορινθίων με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου αρχικά απερρίφθη γιατί δεν επαρκούσαν τα χρήματα για να χρηματοδοτηθούν όλες οι πόλεις που είχαν καταθέσει φάκελο.

Είχαν πάρει λοιπόν όπως είπε ο κ. Γεώργαρης την διαβεβαίωση ότι σε λίγες μέρες θα ενταχθούν και οι υπόλοιπες πόλεις που είχαν καταθέσει φάκελο όπως και έγινε άρα και δεν χρειαζόταν καμία παρέμβαση από οποιοδήποτε τρίτο αφού όλες οι πόλεις πέρασαν εκτός από μία που από ότι φάνηκε δεν την ενδιέφερε αφού δεν συμπλήρωσε τον φάκελο. 

Παρά την αρχική απόρριψη του φακέλου ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός
και ο Εμπορικός Σύλλογος με τον ίδιο προσωπικά παρακολουθούσαν από κοντά το θέμα και δικαιώθηκαν.

Περισσότερα όπως είπε ο κ. Γεώργαρης τις επόμενες μέρες σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό και τον Μελετητή που είχε αναλάβει την κατάθεση του φακέλου.


korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες