Ιστιοφόρο τυλίχτηκε στις φλόγες στην Επίδαυρο – Αίσιο τέλος η περιπέτεια για τους 5 επιβαίνοντες (Βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2019

Ιστιοφόρο τυλίχτηκε στις φλόγες στην Επίδαυρο – Αίσιο τέλος η περιπέτεια για τους 5 επιβαίνοντες (Βίντεο)


Βυθίστηκε το ιστιοφόρο σκάφος, στο οποίο το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019 εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Καλαμακίου Παλαιάς Επιδαύρου.

Νωρίτερα οι πέντε επιβαίνοντες του σκάφους κατάφεραν να το εγκαταλείψουν και με τη βοηθητική λέμβο να βγουν σε παραλία της περιοχής.

Για την εκδήλωση της φωτιάς ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές περίπου στις 13.30 σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου 2019.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν έσπευσαν δύο πλωτά του λιμενικού και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο ενώ η Πυροσβεστική -λόγω της απόστασης από την ξηρά- συνάντησε προβλήματα για να επέμβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ιστιοφόρο βρισκόταν περίπου 1,5 ναυτικό μίλι έξω από την Αρχαία Επίδαυρο.

Από τη βύθιση του ιστιοφόρου δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Φωτο: argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες