Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 09, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019



Ο δυνάστης είναι ίδιος, είτε λέγεται Αλέξης, είτε Κυριάκος… 

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης σοιμπλε

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι σήμερα Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας (Bundestag), αλλά από τον Οκτώβριο του 2009 – τον Οκτώβριο του 2017 ήταν ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κατά τη δεύτερη και Τρίτη κατά σειρά κυβέρνηση της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ!

Ο επονομαζόμενος “χασάπης της Ελλάδος”, είναι ο κύριος υπεύθυνος για την οικονομική καταστροφή της Πατρίδος μας! Με την συνυπευθυνότητα όλων των Πρωθυπουργών της Ελλάδος αυτού του χρονικού διαστήματος (Παπανδρέου, Σαμαράς, Παπαδήμος, Τσίπρας)! Όλοι αυτοί, ως πειθήνια όργανα για την απολαβή λίγων χρόνων Εξουσίας, εφάρμοσαν τα Μνημόνια της καταστροφής της Πατρίδος μας! Που απεμπόλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματά μας και εξαθλίωσαν το λαό μας, φτωχοποιώντας άνω των 3 εκατομμυρίων συνέλληνες!

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λοιπόν, χωρίς αιδώ, με απύθμενο θράσος, δήλωσε για τον χειρότερο από τους παραπάνω αναφερόμενους Πρωθυπουργούς:

«Το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας ξεμπλόκαρε τη σχέση με τη Βόρεια Μακεδονία είναι μια αξιοσημείωτη επίδοση ενός statesman. Ειδικά αφού υποχρεώθηκε να υποστεί την εσωτερική αντίδραση»!

Αυτές οι δηλώσεις φιλοξενήθηκαν στη γερμανική εφημερίδα Zeit, σε μια ευρύτερη αναφορά στις εκλογές στην Ελλάδα! Ο δημοσιογράφος δε, που υπογράφει το άρθρο, σε κάποιο σημείο αναφέρει:

«Του Τσίπρα του είναι εύκολο να μιλάει αριστερά, όχι όμως και να ενεργεί αριστερά. Έμαθε γρήγορα και κατάφερε να εξαγάγει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από το μνημόνιο. Ολοκλήρωσε τις ιδιωτικοποιήσεις, αύξησε τους φόρους της μεσαίας τάξης, οδήγησε την χώρα του σε πλεονάσματα και αποκατέστησε την πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές»!

Πόσο πιο ευχαριστημένοι θα μπορούσαν να είναι τελικά οι Γερμανοί με τον Αλέξη Τσίπρα;

Και τώρα, αφού τελείωσε και ο πρωθυπουργικός χρόνος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος διήρκησε περισσότερο από τους υπόλοιπους, λόγω του γεγονότος πως ήταν ο περισσότερο δουλικός στον γερμανικό παράγοντα – που οι ίδιοι αναγνωρίζουν – μας φέρνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Ο οποίος χαρακτηρίζει Διεθνή Συνθήκη, την διμερή Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία διακεκριμένοι επιστήμονες αναγνωρισμένοι διεθνώς, χαρακτηρίζουν ως αντεθνική, παράνομη, άκυρη, ανυπόστατη, αντισυνταγματική, αντιλαϊκή!

Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ότι δεν ακούει! Γιατί είναι ισχυρότερες, πιο δυνατές οι φωνές του διεθνή παράγοντα!

Αυτά γι΄ αυτούς, που θα δώσουν σήμερα αυτοδυναμία στη ΝΔ και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα σιχτιρίζουν (για άλλη μια φορά) τους εαυτούς τους για την ψήφο τους!

Αχ ελληνικέ λαέ, που ποτέ δεν μαθαίνεις, παρ΄ ότι παθαίνεις! Η διαφορά στο δυνάστη δεν είναι το χρώμα! Τι κι αν αυτός δεν φορά ροζ μανδύα, αλλά γαλάζιο! Είναι το ίδιο επικίνδυνος για το λαό και την Πατρίδα!!

Εγώ είμαι “αριστερός”, εγώ είμαι “φιλελεύθερος”! Ίδιος ήχος σε κλειστά ώτα…

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μητσοτακης

Ο Ρουβίκωνας τελικά ανέλαβε την ευθύνη της καταδρομικής επίθεσης στα γραφεία της Athens Voice και η οποία προκάλεσε πολλές ζημιές!

Γι΄ αυτό σήμερα στη στήλη μου, θα δημοσιεύσω ένα άρθρο του Μάνου Βουλαρίνου της Athens Voice! Έξυπνο, επίκαιρο και διδακτικό:

Ο Αλέκσης φεύγει, αλλά τα πολύτιμα μαθήματα που μας έδωσε θα μας συντροφεύουν για πάντα. Προφανώς τα έδωσε εν αγνοία του, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει για όλους εμάς που ωφεληθήκαμε από αυτά. Για όλους εμάς που είτε μάθαμε, είτε επιβεβαιώσαμε ότι:

Το μόνο προσόν που χρειάζεται για να γίνεις πρωθυπουργός είναι να είσαι αδίστακτος και να μη φοβάσαι να οδηγήσεις εκατομμύρια ανθρώπους στον γκρεμό, αν αυτό εξυπηρετεί τον πόθο σου για εξουσία. Η μόρφωση, η καλλιέργεια, η αντίληψη των συσχετισμών στην Ευρώπη και τον κόσμο, οι ξένες γλώσσες, οι βασικές γνώσεις γεωγραφίας, οι γνώσεις γενικότερα, η σοβαρότητα, η συνέπεια, η αποδοχή της ευθύνης, η ειλικρίνεια, η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα και όλα αυτά που θεωρούμε προτερήματα για την επιτυχία, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου απαραίτητα και η έλλειψή τους δεν επηρεάζει την πολιτική ανέλιξη.

Δεν χρειάζεται να είσαι δημοκράτης για να κυβερνήσεις μια δημοκρατία.

Οι πισώπλατες μαχαιριές σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό σου είναι απολύτως απαραίτητες και καλό είναι να δίνονται σε κάθε ευκαιρία. Αρκεί φυσικά να διασφαλίζουν την παραμονή στην εξουσία, είτε αυτή είναι κρατική είτε κομματική.

Eίναι προτιμότερο να συνεργάζεσαι με ψεκασμένους (αριστερούς ή δεξιούς, δεν έχει σημασία) που εύκολα μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ως σαβούρα και να τους πετάξεις, παρά με ανθρώπους που θα είναι δύσκολο να τους διαψεύσεις.
Κανείς δεν έχασε σπέρνοντας μίσος και διχασμό. Κανείς δεν ζημιώθηκε δημιουργώντας εχθρούς και ενόχους. Όσο πιο αθώοι τόσο το καλύτερο. Γιατί η καταδίκη του αθώου τους φοβίζει όλους και τους αναγκάζει να κάθονται όσο πιο ήσυχα γίνεται!

Έχεις περισσότερα να κερδίσεις αφήνοντας ανεξέλεγκτη την παραβατικότητα, παρά να χάσεις. Οι παραβατικοί είναι καλύτεροι και πιο δυναμικοί σύμμαχοι από αυτούς που ακολουθούν τους κανόνες, που όσο να 'ναι είναι κάπως φλώροι.

Η αριστερά είναι τόσο χειρότερη από τη δεξιά, που χρειάστηκε μόλις 4,5 χρόνια για να μας κάνει να μην μπορούμε να ξεχάσουμε τι σημαίνει.

Τα οικονομικά είναι απολύτως απαραίτητο να ενταχθούν στη σχολική ύλη ως καθημερινό μάθημα που θα ξεκινά από το δημοτικό. Νομίζω πως πια οι περισσότερο έχουμε καταλάβει το κόστος του να μην ξέρουμε πώς ακριβώς λειτουργεί ο κόσμος γύρω μας.

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ψηφίζει με κριτήρια ψυχολογικά. Προτιμούν να διαλέξουν για πρωθυπουργό έναν ανίκανο που τον αισθάνονται οικείο, παρά έναν ικανό που τους είναι ξένος.

Το ψέμα μπορεί να έχει κοντά ποδάρια, αλλά είναι ποδάρια γερά και μπορούν να σε σηκώνουν για καιρό.

Μπορεί να είναι αδύνατον να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα, αλλά δεν χρειάζεται. Το να κοροϊδεύεις για πάντα ένα μεγάλο ποσοστό είναι εφικτό και αρκετό για να σου δώσει δύναμη.

Η Εκκλησία και το δημοσιογραφικό κατεστημένο είναι η μόνες αμετακίνητες και υπερκομματικές εξουσίες στη χώρα.

Εξουσία είναι η δύναμη που μπορεί να δώσει στην πραγματικότητα το σχήμα που θέλει.
Η φράση “εγώ είμαι αριστερός” ακόμα παρέχει ασυλία, αλλά όχι όπως παλιά. Σύντομα μάλιστα θα παραχωρήσει τη θέση της στη φράση “εγώ είμαι φιλελεύθερος” η οποία θα γίνει το νέο ελευθέρας στην μπούρδα. Ήδη άνθρωποι ξεκινούν την επιχειρηματολογία τους λέγοντας πως είναι φιλελεύθεροι, ακόμα κι όταν μιλάνε για μπάλα.
Η ευαισθησία απέναντι στην τρομοκρατία και τους δολοφόνους είναι κάτι που συναντάται κυρίως σε συγγενείς θυμάτων και σίγουρα δεν αρμόζει σε έναν πρωθυπουργό.
Η θάλασσα δεν έχει σύνορα.

Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι πάνω από τους αριθμούς μόνο για όσους δεν καταλαβαίνουν τι λένε οι αριθμοί ή για όσους θέλουν να κοροϊδέψουν τους ανθρώπους. Και μπράβο τους!!
Διχάζουν τη ΝΔ οι Πρέσπες…

C:\Users\PANOS\Downloads\!16.jpg

Άκουσα ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε θέση Επιτρόπου στην ΕΕ. Αν ισχύει αυτή η πληροφορία, σε σχέση και με τις θέσεις του (που δεν νομίζω ότι συμπλέουν με αυτές του Κυριάκου Μητσοτάκη) σε συνέντευξη πριν λίγες Κυριακές στην “Καθημερινή”, τότε να συμπεραίνω, πως ξεκινάει ήδη εσωκομματική αντιπολίτευση…

Αφού σε αυτήν την συνέντευξη, ο Αντώνης Σαμαράς, πρώτα από όλα αποκάλυψε ότι έχουν γίνει υπόγειες συζητήσεις (μήπως και συμφωνίας;) μεταξύ Τσίπρα – Ερντογάν για το Αιγαίο πέλαγος! Σηκώνοντας έτσι ψηλά τα εθνικά θέματα που μας καίνε!

Αν προσέξουμε επίσης, το γεγονός πως προσκείμενοι αυριανοί βουλευτές στο στρατόπεδο Σαμαρά, μιλούν για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τότε ναι, πιστεύω πως ξεκινάει εσωτερική πίεση, να το πω κομψά, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες