Δυναμη Δημιουργιας:Επίδειξη ανευθυνότητας από τον κ. Γκιώνη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2019

Δυναμη Δημιουργιας:Επίδειξη ανευθυνότητας από τον κ. Γκιώνη


Μαρία Πρωτοπαππά: Επίδειξη ανευθυνότητας από τον κ. Γκιώνη
Δελτίο Τύπου

ΣΠΑ | ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΚΙΩΝΗ


Για μία ακόμα φορά ο δήμαρχος κ.Γιώργος Γκιώνης και η δημοτική του ομάδα, έκαναν επίδειξη, πολιτικής ανωριμότητας και ανευθυνότητας και μάλιστα για ένα θέμα υψηλής σημασίας για τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Ένα μόλις μήνα πριν ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή και οριστεί το νέο συμβούλιο της «Τουριστικής Α.Ε», έφεραν άρον-άρον για απόφαση την εκμίσθωση σε ιδιώτη του υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.


Μία επιλογή που εγείρει πολλά ερωτηματικά και αναπόφευκτα συνδυάζεται με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας προεκλογικά.

Μακάρι να μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει συμψηφισμός και διαγραφή «υποχρεώσεων», από προεκλογικές ή άλλες δεσμεύσεις.

Για εμάς, το υδροθεραπευτήριο, το συνεδριακό, η κοινοπραξία με το καζίνο, αποτελούν πολύ σημαντικά θέματα, η αντιμετώπιση των οποίων δεν μπορεί να γίνεται στο…γόνατο και με τρόπους που δεν διασφαλίζουν τα συμφέροντα του δήμου τώρα αλλά και στο μέλλον.

Η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας», έχει ήδη καταθέσει στους πολίτες ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, το οποίο θα αγωνισθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, να υλοποιηθεί ακόμα και από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής και οι κινήσεις πανικού που αποτελούν γονιδιακό χαρακτηριστικό της αποτελούν ένα διαρκή κίνδυνο για το Λουτράκι και ολόκληρο τον δήμο.

Καλούμε τον κ.Γκιώνη να σεβαστεί έστω μία φορά την κοινή λογική και να περιμένει το νέο δημοτικό συμβούλιο, που εξέλεξαν οι δημότες, να συζητήσει και να αποφασίσει για τα σοβαρά θέματα του δήμου.

Κάθε άλλη σκέψη ή συζήτηση αυτή την στιγμή είναι εκ του πονηρού και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε τέτοια παιχνίδια.

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Επικεφαλής της παράταξης
«Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες