ΕΑΚΠ: Ένα τοστ, δυο σουβλάκια και νερό ... όχι για όλους, στη φωτιά στον Κιθαιρώνα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2019

ΕΑΚΠ: Ένα τοστ, δυο σουβλάκια και νερό ... όχι για όλους, στη φωτιά στον Κιθαιρώνα


Η πολιτική και φυσική ηγεσία να ενεργήσει άμεσα ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της σίτισης των πυροσβεστών..


Για καθυστερημένη και ανεπαρκή διοικητική μέριμνα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών, αναφορικά με την πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα.

Η ανακοίνωση

Με αφορμή την εκδήλωση της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς στον Κιθαιρώνα, στην οποία επεμβαίνουν και δεκάδες συνάδελφοι από απομακρυσμένες περιοχές εκτός Αττικής, έχει αναφερθεί το γεγονός ότι, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 διαμοιράστηκε διοικητική μέριμνα προς το προσωπικό με μεγάλη καθυστέρηση και ήταν ανεπαρκής

Συγκεκριμένα στις 12:30 το πρωί ένα τοστ και το βράδυ 21:00 δύο σουβλάκια με μικρές φέτες ψωμί και χωρίς νερό. Αργότερα κατά τις 22:00 μοιράστηκαν νερά που δεν έφτασαν για το σύνολο τον πυροσβεστών, γεγονός που δημιουργεί αυξημένους κινδύνους από την μη ικανοποιητική ενυδάτωση των συναδέλφων κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Θεωρούμε ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της τα προαναφερόμενα σοβαρά ζητήματα της διοικητικής μέριμνας και να ενεργήσει άμεσα ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της σίτισης των πυροσβεστών.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΣΕΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες