Σε Ίσθμια, Πίσια, Περαχώρα και Λουτράκι ο Χρ.Δήμας - Σήμερα στην Κόρινθο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2019

Σε Ίσθμια, Πίσια, Περαχώρα και Λουτράκι ο Χρ.Δήμας - Σήμερα στην Κόρινθο


Σε Ίσθμια, Πίσια, Περαχώρα και Λουτράκι βρέθηκε χθες Τρίτη 2 Ιουλίου ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία Χρ.Δήμας.


Ο κ. Δήμας συνάντησε κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε και είχε συζητήσεις για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την κατάσταση της χώρας παραμονές των εκλογών.


Με αφορμή τις συναντήσεις, σημείωσε:

«Σήμερα βρέθηκα στα Ίσθμια, στα Πίσια και την Περαχώρα όπου επισκέφθηκα και στο Λαογραφικό μουσείο. Η μέρα έκλεισε σε συνάντηση με φίλους στο Λουτράκι.

Την Κυριακή χρειαζόμαστε και την τελευταία ψήφο. Η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή να αλλάξει τη χώρα. Με τη δική σας στήριξη, θα τα καταφέρουμε.»


Σήμερα Τετάρτη, ο Χρίστος Δήμας έχει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Κόρινθο στις 9:15 στο Δημαρχείο Κορινθιών (Κολιάτσου 32).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες