Πυρκαγιά στο Καλαμάκι Αγίων Θεοδώρων τη Δευτέρα 12 Αυγούστου (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2019

Πυρκαγιά στο Καλαμάκι Αγίων Θεοδώρων τη Δευτέρα 12 Αυγούστου (Video)



Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Αυγούστου στο Καλαμάκι Αγίων Θεοδώρων στο πρανές της Παλαιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου με τα τους Πύργους του Μερτίκα. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικές δυνάμεις με 5 οχήματα και 4 οχήματα του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ». Να σημειώσουμε πως στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ. Άμεσα επικοινωνήσαμε τόσο με τον Αντιδήμαρχο της Πόλης των Αγίων Θεοδώρων κύριο Ράτη o οπίος μας είπε «Χάρη στην Έγκαιρη και άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και των Εθελοντών η Πυρκαγιά κατασβέστηκε !» Δείτε πλάνα από την πρώτη στιγμή της Πυρκαγιάς.

πηγη: https://atnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες