"The Veil": 'Εκθεση ζωγραφικής, σκίτσου, φωτογραφίας και μοντελισμού στο Λουτράκι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2019

"The Veil": 'Εκθεση ζωγραφικής, σκίτσου, φωτογραφίας και μοντελισμού στο Λουτράκι


"The Veil" είναι ο τίτλος της έκθεσης zωγραφικής, σκίτσου, φωτογραφίας και μοντελισμού που διοργανώνουν οι Αντωνία Γκούμα, Νίκος Μπαρμπόπουλος και Στάθης Μπαουράκης, με την επιμέλεια της Efi.P. και υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Η έκθεση θα λειτουργήσει στους χώρους του Beau Rivage από την Τετάρτη 14 έως την Πέμπτη 22 Αυγούστου από τις 20:00 έως τις 24:00.

Είσοδος Ελεύθερη

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες