Σεισμός 5,8 Ρίχτερ στην Τουρκία - Έξι άτομα στο νοσοκομείο μετά τον ισχυρό σεισμό στο Ντενιζλί - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2019

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ στην Τουρκία - Έξι άτομα στο νοσοκομείο μετά τον ισχυρό σεισμό στο Ντενιζλί


Ισχυρή δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε σε απόσταση 52 χιλιομέτρων ανατολικά του Ντενιζλί,στην Τουρκία, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

Το επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα νότια από την πόλη Baklan, σε απόσταση 225 χιλιομέτρων από τη Σμύρνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για ζημιές ή θύματα.

«Δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάτι άσχημο στο κέντρο του Ντενιζλί μέχρι στιγμής» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Οζμάν Ζολάν, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk.

«Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα. Οι ομάδες μας εργάζονται για να αποτιμήσουν τη ζημιά», δήλωσε ο Ζολάν.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS), σημειώθηκε στην πόλη Ντενιζλί στη νοτιοδυτική Τουρκία, με τις τοπικές αρχές να αναφέρουν μέχρι στιγμής τραυματίες και σπίτια που κατέρρευσαν.
Σύμφωνα με το τουρκικό σεισμολογικό παρατηρητήριο του Καντιλί, η δόνηση είχε μέγεθος 5,7 βαθμών και είχε εστιακό βάθος 8 χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με την τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών AFAD το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στην πόλη Μποζκούρτ.
«Κατέρρευσαν σκεπές, υπήρξαν μεγάλες ρωγμές, κάποια σπίτια κατέρρευσαν», δήλωσε η δήμαρχος του Μποζκούρτ, η Μπιρσέν Τσελίκ στον τηλεοπτικό σταθμό NTV. «Δεν υπάρχει νεκρός, δεν υπάρχει σοβαρά τραυματίας», πρόσθεσε.
«Οι πρώτες πληροφορίες που λάβαμε δεν κάνουν λόγο για νεκρούς ούτε για καταρρεύσεις μεγάλης κλίμακας», δήλωσε ο επικεφαλής της AFAD για την περιοχή του Ντενιζλί, ο Αλί Ετίζ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
«Δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάτι άσχημο στο κέντρο του Ντενιζλί μέχρι στιγμής», είχε δηλώσει νωρίτερα ο δήμαρχος της πόλης Οζμάν Ζολάν στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk. «Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα. Οι ομάδες μας εργάζονται για να αποτιμήσουν τη ζημιά», δήλωσε ο Ζολάν.
🔴 'de

🔴Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik: Makam odamın yan duvarı yıkıldı.

▪️İki üç vatandaşın evi yıkıldı.

▪️Artçıların geleceği ve vatandaşların evlerinden çıkmaları için uyarı yapacağız.
🔴 'de 6 büyüklüğünde

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yaptığı açıklamada, yaralıların olduğunu ancak can kaybının olmadığını belirtti.
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Biz10 TV

🔴 'de

🔴Denizli depremiyle ilgili açıklamalar peş peşe geliyor

▪️Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik: Makam odamın yan duvarı yıkıldı.

▪️ Çöken evler var, can kaybı yok
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη F5Haber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες