Λουτράκι: Στα Πίσια Live ο Βαγγέλης Γερμανός - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2019

Λουτράκι: Στα Πίσια Live ο Βαγγέλης Γερμανός




Σάββατο 10 Αυγούστου ο Βαγγέλης Γερμανός στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λουτρακίου 2019

για μια μοναδική εμφάνιση στο εντευκτήριο «Καλαβρία» στα Πίσσια Κορινθίας, ένας νέος χώρος αναψυχής και πολιτισμού στην καρδιά των Γερανείων, που αγαπά τις .. δημιουργικές παρεμβάσεις.

Ο αειθαλής τραγουδοποιός μας ταξιδεύει στις ρότες των τραγουδιών του, με την κιθάρα και την φωνή του με αγαπημένα τραγούδια όπως ο Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα, Βραχυκύκλωμα και τόσα άλλα αγαπημένα.

Μια σταθερή αξία στην εγχώρια μουσική σκηνή, που διατηρεί ένα “χαμηλών τόνων” προφίλ
και μία “υψηλού επιπέδου” καλλιτεχνική δημιουργικότητα..

προσέλευση: 21. 30 | εισιτήριο θεάματος 5€

Καλαβρια | Πίσσια Κορινθίας
Πλατεία Αγίας Παρασκευής
Επικοινωνία/κρατήσεις: 27440.79.882

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες