Ο… φλεγόμενος αναβάτης στο 15ο Motor Festival του ΟΑΚΑ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2019

Ο… φλεγόμενος αναβάτης στο 15ο Motor Festival του ΟΑΚΑ!


Ένα συναρπαστικό εγχείρημα από τον No 1 Freestyle Motocross Rider στην Ελλάδα, Νώντα Λογοθέτη, το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ
Το 15ο Motor Festival φουλάρει ήδη τις… μηχανές του για ένα μαγικό και συναρπαστικό τριήμερο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 30 του μηνός, έτοιμο για ακόμη μία φορά να απογειώσει μικρούς και μεγάλους! Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης της χώρας δεν έχει λάβει τυχαία αυτόν τον χαρακτηρισμό και του λόγου το αληθές θα επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα και για ακόμη μία φορά.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα επιχειρηθεί στην αρένα του Νο 1 μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης, ένα συναρπαστικό εγχείρημα, μία απίστευτη δοκιμασία. Ο Νώντας Λογοθέτης, ο κορυφαίος Freestyle Motocross  Rider (FMXθα… μεταμορφωθεί σε Daredevil και θα προσπαθήσει να  περάσει μέσα από την… κόλαση των φλεγόμενων ξύλινων σανίδων και φυσικά να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο maximum!!
Για τη μέγιστη ένταση φυσικά θα βοηθήσει και ο κορυφαίος ακροβάτης στην Ελλάδα, ο Σπύρος Βερούτης, που θα κόψει την… ανάσα στο βαρέλι με τον «Γύρο του θανάτου», το πιο ιστορικό μηχανοκίνητο ακροβατικό, το οποίο οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να απολαμβάνουν ακριβώς δίπλα από τη μηχανοκίνητη On (ασφάλτινη) & Off (χωμάτινη) Road αρένα του φεστιβάλ!
Εντός αυτής θα εκτυλίσσονται από το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 30/9  Drift Shows, Moto & Auto Drag Shows, Trial Shows, 4x4 Off Road Shows, Truck Shows, Enduro and Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt shows από την επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών οδηγών του φεστιβάλ .
Το παγκόσμιο ρεκόρ στο Burn Out
Με λίγα λόγια το Motor Festival συνεχίζει να εκπλήσσει, να ξεχωρίζει  και να δίνει περισσότερο θέαμα στους επισκέπτες που το ζουν από κοντά, μην έχοντας επί της ουσίας να.. ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα events του εξωτερικού.
Εξάλλου ως προς αυτό, θυμίζουμε την προσπάθεια που θα γίνει το απόγευμα 30 Σεπτεμβρίου  στην αρένα του 15ου Motor Festival «Fear Not»  στο ΟΑΚΑ για την κατάρριψη δύο Παγκόσμιων ρεκόρ Guinness!
160 (!) επαγγελματίες οδηγοί αυτοκινήτου και 340 (!) επαγγελματίες οδηγοί μοτοσυκλέτας θα επιδιώξουν το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου να σπάσουν κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του φεστιβάλ και παρουσία του κοινού τα δύο παγκόσμια ρεκόρ Guinness στο Burn Out (Largest Simultaneous Motorcycle & Car Tyre Burnout) και να γράψουν… παγκόσμια ιστορία.
«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι στα καλύτερα του» δηλώνει ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, και συνεχίζει: «Όλος ο μηχανοκίνητος κόσμος θα είναι στο ΟΑΚΑ και το μόνο που μένει είναι να σπάσουμε και το παγκόσμιο ρεκόρ για να ακουστούμε και επίσημα σε παγκόσμιο επίπεδο! Ας ενωθούμε  340 μοτοσυκλέτες και 160 αυτοκίνητα για να κάνουμε το μεγαλύτερο Burnout στον κόσμο και η Ελλάδα να συνεχίσει να διαπρέπει σε ό,τι αφόρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»!
Το 15ο Motor Festival «Fear Not» του ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πύλες του στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου και θα τις κλείσει στις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου σ’ ένα μοναδικό τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες