Εσπερίδα «Οι νέες τάσεις-προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα & ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή» από το Επιμελητήριο Κορινθίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2019

Εσπερίδα «Οι νέες τάσεις-προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα & ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή» από το Επιμελητήριο Κορινθίας


Στις 21 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα: «Οι νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα & ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με την 360U BetterSkills – BetterBusiness. Παράλληλα, έγινε παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ομιλητές: κ. Αντώνη Μακρή, Πρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), τον κ. Πέτρο Ρούση, Εκπαιδευτή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και τον κ. Αθανάσιο Ρούλια, Διευθύνων Σύμβουλο, 360U Better Skills-Better Business. Επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων:

Στόχος όλων μας είναι τα καταστήματα του νομού μας, να αποκτήσουν ξανά ζωή.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην προσπάθεια στήριξης της επιχειρηματικότητας συνεχίζει να συνδράμει με την εκπαίδευση επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων σε Μεταπτυχιακό Επίπεδο, προσφέροντας προγράμματα που παρέχουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται, ώστε να διδαχθούν, να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με τις νέες τάσεις στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για εκπαίδευση, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), και σε συνεργασία με τη 360U BetterSkills – BetterBusiness και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σας παρουσιάζει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλη η ομάδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας, των Καθηγητών, αλλά και του διοικητικού προσωπικού του παρόντος Μεταπτυχιακού, εργαζόμαστε διαρκώς ώστε το πρόγραμμα να καλύπτει επιτυχώς και με σύγχρονο τρόπο τόσο τις απαιτήσεις των μεταπτυχιακών φοιτητών του όσο και τις ανάγκες για ανάπτυξη και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της περιοχής.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, μετά την ολοκληρωμένη παρουσίαση και ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναφέροντας το όφελος της εγγύτητας, διότι τους παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται.

Για πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Πανούση Μαριάντζελα και την κα Κασμά Αγγελική στο 2741024464 ή με mail: media@korinthiacc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες