111 πρόσφυγες και μετανάστες σε δομές φιλοξενίας στην Αργολίδα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2019

111 πρόσφυγες και μετανάστες σε δομές φιλοξενίας στην Αργολίδα


Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο για την αποσυμφόρηση των νησιών με τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα.

Ακόμα 111 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν χθες το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά από την Μόρια της Λέσβου και επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας στην Αργολίδα σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η υλοποίηση της κατανομής στο 1% του συνολικού πληθυσμού ανά περιφέρεια σε όλη τη χώρα θα βοηθήσει τις περιφέρειες εκείνες που δέχονται ήδη μεγάλο όγκο προσφύγων.

«Θα υπάρξει μία πολύ μεγάλη ανάσα γιατί η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη φάση, η Κεντρική Μακεδονία, είναι αυτή που δέχεται την μεγαλύτερη πίεση» ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Καράογλου.

«Το νομοσχέδιο ήρθε για τα δεδομένα αρκετά γρήγορα. Τώρα μένει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστούν οι πρόνοιες και οι προβλέψεις του», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Χ. Γιαννοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες