Νέο ντοκουμέντο - ΜΑΤ συλλαμβάνουν και ξεγυμνώνουν νεαρή κοπέλα (video, photos) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2019

Νέο ντοκουμέντο - ΜΑΤ συλλαμβάνουν και ξεγυμνώνουν νεαρή κοπέλα (video, photos)



Δυστυχώς για την δημοκρατία...δεν ήταν μόνο η περίπτωση του 25χρονου νέου που χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό χτυπήθηκε βάναυσα και ξεγυμνώθηκε από τα ΜΑΤ.

Την ίδια χυδαία και ντροπιαστική τακτική μιμήθηκαν άνδρες των ΜΑΤ και κατά την προσαγωγή μιας νεαρής κοπέλας, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αλλά και από βίντεο που ανέβασε αυτόπτης μάρτυρας.

Η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που η κοπέλα τρέχει ενώ δέχεται ένα βίαιο σπρώξιμο από άνδρα των ΜΑΤ που κυριολεκτικά έχει ορμήσει πάνω της. Η κοπέλα πέφτει κάτω και την περικυκλώνουν και άλλοι αστυνομικοί.

Όπως την σηκώνουν, δεν δίνουν δεκάρα που της σηκώνουν τα ρούχα και ξεγυμνώνεται η πίσω πλευρά του σώματός της. Ενώ κάποιος πλησιάζει (με το κόκκινο μπουφάν) για να δει αν χτύπησε και αν είναι καλά, τον απομακρύνουν. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί σέρνουν την κοπέλα μακριά η οποία ακούγεται να φωνάζει «δεν έκανα τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες