Ο Σύλλογός Εκπαιδευτικών Α/Θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας συμμετέχει στην συγκέντρωσης διαμαρτυρίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2020

Ο Σύλλογός Εκπαιδευτικών Α/Θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας συμμετέχει στην συγκέντρωσης διαμαρτυρίας


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, θα συμμετέχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας 
στα Προπύλαια με πορεία στη συνέχεια προς τη Βουλή, για την επιχειρούμενη εξίσωση των πανεπιστημιακών πτυχίων με τους τίτλους των κολλεγίων και τις ρυθμίσεις που χτυπούν τον πυρήνα της δημόσιας εκπαίδευσης.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην Πρόεδρο του Συλλόγου μας, κ. Ελένη Ζερβού, στο τηλέφωνο 6972438780.



Κόρινθος, 18-01-2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                                       Αρ. Πρωτ.: 14
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Διεύθυνση: Τ.Θ. 326,
1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου
(Κολιάτσου & Κολοκοτρώνη)
Τηλέφωνο: 6972438780
Ε-mail: daskkorneo@gmail.com ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Συλλόγου
Site: www.sepek.gr Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κορινθίας
Κοινοποίηση: Διεύθυνση Π.Ε. Κορινθίας
Θέμα: Απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 
Σχετ.: Το υπ’ αριθμ.373/18-01-2020 έγγραφο της Δ.Ο.Ε.

Σας ενημερώνουμε ότι, ο Σύλλογός μας, με βάση τα αναφερόμενα στο ανωτέρω σχετικό, κηρύσσει, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, τρίωρη στάση εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες, σε αντιστοιχία με την τρίωρη στάση εργασίας της Δ.Ο.Ε. για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες του απογευματινού κύκλου, λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από κοινού με την Ο.Λ.Μ.Ε. και την Ο.Ι.Ε.Λ.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 στα Προπύλαια με πορεία στη συνέχεια προς τη Βουλή, για την επιχειρούμενη εξίσωση των πανεπιστημιακών πτυχίων με τους τίτλους των κολλεγίων και τις ρυθμίσεις που χτυπούν τον πυρήνα της δημόσιας εκπαίδευσης.

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με την Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας, προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο για τη μετάβαση στην Αθήνα των συναδέλφων που θα συμμετάσχουν στην αγωνιστική κινητοποίηση (συγκέντρωση και πορεία).

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην Πρόεδρο του Συλλόγου μας, κ. Ελένη Ζερβού, στο τηλέφωνο 6972438780.


Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας 

Ζερβού Ελένη                                         Συγριμής Δημήτριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες