ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Απών! Δημοτική αρχή Απούσα! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2020

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Απών! Δημοτική αρχή Απούσα!


Τρεις μήνες κοντεύουν να συμπληρωθούν από τις 24 Νοεμβρίου 2019 ημέρα που χτύπησε με αλύπητη μανία τους Αγίους Θεοδώρους η κακοκαιρία "Γηρυόνης" και παρότι η πόλη κηρύχτηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, οι πληγές τις παραμένουν ανοικτές και αιμορραγούν.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, Αντιδήμαρχος κ. Ράτης και οι λοιποί ακόλουθοι τους, εκείνες τις ημέρες φωτογραφίζονταν και καμάρωναν στις κάμερες, ένεκα της προβολής, στον δρόμο που βρίσκεται πλησίον του Γυμνασίου/Λυκείου και απέναντι από τον παιδικό σταθμό και είχε υποχωρήσει, δίνοντας μεγαλόστομες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις ότι η ζημιά θα αποκατασταθεί άμεσα, καθώς όπως οι ίδιοι έλεγαν, το σημείο ελλοχεύει τεράστιους κίνδυνους για τους διερχόμενους, αλλά και ότι δεν μπορούν να μη είναι συμπαραστάτες και αρωγοί στις ανάγκες των συνδημοτών τους.

100 ημέρες μετά η Δημοτική Αρχή εξακολουθεί να είναι απούσα, καθώς δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως, με τις προειδοποιητικές κορδέλες που τοποθέτησε στο σημείο η αστυνομία να παραμένουν, όπως βέβαια παραμένει και ο κίνδυνος να υποχωρήσει ανά πάσα στιγμή και το υπόλοιπο οδόστρωμα, με όποιες συνέπειες μπορεί να υπάρξουν για ανθρώπινες ζωές. Στις διαμαρτυρίες των κατοίκων η απάντηση της Δημοτικής Αρχής είναι τυποποιημένη, "υπεύθυνη είναι η περιφέρεια και όχι εμείς".

Το ερώτημα που γεννάται σε όλους είναι αυτονόητο καθώς σημασία έχει ποιανού είναι η αρμοδιότητα ή ποιος πρέπει να ενδιαφέρεται για την ασφάλεια και την ευημερία των κατοίκων της πόλης. Μήπως γι' αυτό δεν σας εξέλεξαν οι δημότες στις εκλογές κ. Γκιώνη και κ. Ράτη; Εκτός και αν νομίζετε ότι η εκλογή σας ήταν η γραφειοκρατική διεκπεραίωση των αναγκών τους.

Με την στάση και την απουσία σας στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και την εν γένει απαξίωση της πόλης, μας καταδεικνύετε ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με υποβαθμισμένη την ποιότητα ζωής μας χωρίς να αναμένουμε καμία προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης του τόπου.

Που είναι ο πρώτος δημότης μας; Που είναι ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων; Που είναι η Δημοτική Αρχή; Στα θέματα αυτά δεν χωρά αμέλεια. Η απουσία και οι μεταβίβαση ευθυνών δείχνει αναλγησία. Με τις ζωές των συμπολιτών μας και το μέλλον του τόπου δεν δικαιούται να παίζει κανείς.

Η πόλη δικαιούται και αξίζει Δημοτική Αρχή και Δήμαρχο που θα ακούει τις ανάγκες της και θα αγωνίζεται για τα συμφέροντα των δημοτών του.

Συνεχίζεται ............



Πηγή πληροφοριών agioitheodoroi.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες