ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Πριν 7 ημέρες προειδοποιούσαμε για τη Φωτιά αλλά οι αρμόδιοι δεν άκουγαν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2020

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Πριν 7 ημέρες προειδοποιούσαμε για τη Φωτιά αλλά οι αρμόδιοι δεν άκουγαν

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι υπεύθυνοι του Δήμου κώφευσαν σε ρεπορτάζ ή αρθρογραφία που δημοσιοποιούμε μέσα από το βήμα του agioitheodoroi.gr που προειδοποιεί για σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούν σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Εν προκειμένω στο άρθρο μας (βλέπε εδώ) που πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια του κ. Νίκου Δενδρινού και με τίτλο "ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Πνιγμένη στα χόρτα η Ιστορία του τόπου μας" προειδοποιήσαμε πριν 7 ημέρες την Δημοτική Αρχή να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται στον Αρχαιολογικό χώρο, μεταξύ των οποίων κάναμε ειδική μνεία στον κίνδυνο της πυρκαϊάς που ελλόχευε λόγω των ξερών χόρτων.

Δεν είμαστε ούτε Μάγοι, ούτε Προφήτες, ούτε εμφανίζουμε μεγαλόγδουπους τίτλους για λίγα κλικ παραπάνω, άλλωστε δεν τα έχουμε ανάγκη. Απλά ενστερνιζόμαστε και δημοσιοποιούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του κάθε κατοίκου των Αγίων Θεοδώρων για οποιοδήποτε θέμα χρήζει προσοχής, βοηθώντας την εκάστοτε Δημοτική Αρχή να γίνει πιο αποτελεσματική στο έργο της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες