Διεπιστημονικό συνέδριο για τον κορωναϊό στην Αθήνα 19 και 20 Σεπτεμβρίου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2020

Διεπιστημονικό συνέδριο για τον κορωναϊό στην Αθήνα 19 και 20 Σεπτεμβρίου!


Το διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο των ανεξάρτητων Ελλήνων γιατρών που αντιτίθεται σε όλη αυτή την παράνοια με τον κορωναϊό με τίτλο «Επιστήμη και κοινωνία στον πόλεμο της Πανδημίας» ανακοίνωσαν ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης και ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην
Αθήνα και την αίθουσα φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8), το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή μεγάλων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να μας δώσουν τα «φώτα» τους και να μας ανοίξουν τα μάτια για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ίωση του κορωναϊού που ταλαιπωρεί τις ζωές μας τους τελευταίους έξι μήνες. 

Προσκλήθηκαν επίσης και όσοι έχουν την αντίθετη άποψη από εκείνους, δηλαδή, όλοι εκείνοι οι γιατροί και επιστήμονες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις (Τσιόδρας, Μόσιαλος κ.α), οι οποίοι τάσσονται υπέρ των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής και συνεργάζονται με την κυβέρνηση, για να γίνει ένας αποδοτικός διάλογος και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο της πραγματικής επικινδυνότητας του κορωναϊού.

Ο διοργανωτής αυτού του γεγονότος παγκοσμίου ενδιαφέροντος είναι ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος και μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του κορωναιού στον ΙΣΑ
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, ο οποίος μίλησε στον focus fm και μπορείτε να τον ακούσετε παρακάτω.

Ο Φαίδων Βόβολης, έγραψε τα εξής:

Αγαπημένες φίλες και φίλοι:

Έφτασε η ώρα της ιατρικής ανταλλαγής σκέψεων και δεδομένων για την ίωση που ταλαιπωρεί τον πλανήτη μας.

Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιατροί έχουμε προσκαλέσει στην Αθήνα, το λίκνο του πολιτισμού, στην Ελλάδα μας, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ιατρικού κόσμου όπως ο αγαπημένος Giulio Tarro,ο Detono ή ο Bakhdit σε μία ιατρική αντιπαράθεση για το μείζον θέμα.

Το συνέδριο οργανώνεται εδώ και καιρό.

Εμείς όμως θα έχουμε προσκαλέσει και κάποιους από τους αγαπητούς ιατρούς που εδρεύουν στα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό& από τα οποία με μελετημένο τρόπο έχει αποκλειστεί η έτερη γνώμη.

Εμείς ΔΕΝ εξοστρακίζουμε ιδέες, ιατρούς, ΔΕΝ αποκλείουμε, ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ επιστήμονες.

Εμείς ΕΝΩΝΟΥΜΕ την ιατρική σκέψη και ιδέα, είμαστε ΑΝΟΙΧΤΟΙ στην όποια διαφωνία και επιδιώκουμε τον ΔΙΑΛΟΓΟ!

19-20 Σεπτεμβρίου Αθήνα στην Αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσός.

Εδώ στην Αθήνα που δημιούργησε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εδώ αναβιώνει αυτή η ιδέα.

Πρόκειται για ένα γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Διοργανωτής και ψυχή όλου αυτού ο αεικίνητος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος.

Όλοι μαζί θα φιλοξενήσουμε αυτούς τους υπέροχους καλεσμένους μας και θα ρίξουμε φως με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ στην όλη υπόθεση.

Λίγες μέρες έμειναν.


ΠΗΓΗ: https://www.flogasport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες