Νίκος Αντωνιάδης: Άλλο ένα έγκλημα σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη - Περιστατικό αντιμετωπίζεται ως covid-19 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2020

Νίκος Αντωνιάδης: Άλλο ένα έγκλημα σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη - Περιστατικό αντιμετωπίζεται ως covid-19

Από χθες το βράδυ βρίσκομαι σε επικοινωνία με την οικογένεια νεφροπαθούς, ο οποίος υπέστη και έμφραγμα, αλλά αντιμετωπίζεται ως περιστατικό covid-19.

Άλλο ένα έγκλημα σε εξέλιξη.

Μέσα στο πρωί (και ευτυχώς δεν έχω δικαστήριο ή ανάκριση σήμερα) θα γίνει η επίθεση στο Παπαγεωργίου. Όπως είχε γίνει τότε στην Αλεξανδρούπολη. Και όχι μόνο.

Περιμένω τα στοιχεία που χρειάζομαι για να επιτεθώ και να σώσω και ό,τι σώζεται για τον άνθρωπο αυτόν που τον έχουν “πετάξει” στις λοιμώξεις.

Με πρόγνωση “πτωχή”, όπως είπε μία καλή κυρία εκεί στην κόρη του νεφροπαθούς με το έμφραγμα.

Όλα τα ονόματα θα βγουν στη δημοσιότητα.

Με αλλεπάλληλα τεστ, πότε θετικά και πότε αρνητικά, στην Έδεσσα, όπου ξεκίνησε αυτή τη φορά η νέα φριχτή αυτή ιστορία, και μετά στη Θεσσαλονίκη.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Καλά κάνατε και φτιάξατε φυλακές και κελιά για τους Χρυσαυγίτες.

Να φτιάξετε και άλλες όμως.

Η φυλακή στο Γουαντάναμο είναι "έτοιμη" να υποδεχθεί νέους κρατούμενους

Για σας.

Πλησιάζει ο καιρός…

Κόρος - Ύβρις - Νέμεσις - Τίσις - emprosnet.gr


https://nikosantoniadis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες