Δημοσκόπηση: 3 στους 10 δεν θα κάνουν εμβόλιο. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

Δημοσκόπηση: 3 στους 10 δεν θα κάνουν εμβόλιο.


Aνήσυχοι για την επιδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας δηλώνουν 8 στους 10 Έλληνες σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης Νοεμβρίου της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Επιφυλακτικοί εμφανίζονται οι νέοι από 17-29 ετών στην ερώτηση εάν θα κάνουν το εμβόλιο οι οποίοι σε ποσοστό 51% λένε ότι σίγουρα ή μαλλον όχι δεν θα το κάνουν, ενω οι ερωτηθέντες από 30 έως 44 ετών εμφανίζονται αρνητικοί σε ποσοστό 36%. Αντίθετα στην ίδια ερώτηση , σίγουρα ναι ή μάλλον ναι απαντούν σε ποσοστό 82% οι άνω των 60 ετών και σε ποσοστό 68% οι ερωτηθέντες από 45- 59 ετών.

Στην ίδια δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 38% έναντι 22,% του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφορά να ανέρχεται στις 17 ποσοστιαίες μονάδες. Η ΝΔ υποχώρησε έναντι της δημοσκόπησης του Οκτωβρίου (είχε,39,5%), με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρεί έχοντας 22,5% στην προηγούμενη δημοσκόπηση.

Το Κίνημα Αλλαγής καταγράφει 6,5% (σταθερό), το ΚΚΕ 5,5% (σταθερό), η Ελληνική Λύση συνεχίζει την ανοδική πορεία με 5% (από 4,5% στην προηγούμενη έρευνα), το ΜέΡΑ 25 3% (από 3%), ενώ άλλο κόμμα απαντά το 6% των ερωτηθέντων (έναντι 6%), 5% απαντά λευκό/άκυρο/αποχή (έναντι 5%) ενώ το 9% των ερωτώμενων δεν απαντά ή δηλώνουν αναποφάσιστοι (έναντι 8%).

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, μόλις 3 στους δέκα πολίτες εκτιμούν ότι θα επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, στη Σύνοδο Κορυφής στις 10 Δεκεμβρίου.

https://focusfm.gr/dimoskopisi-3-stoys-10-den-tha-kanoyn-emvolio/?fbclid=IwAR2fdXe0hpwVEKYD8Yjoy1Z6oO8tYUr22Qe4scTdtvNqHUp2qSsJHLaesJk



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες