Μετα τις μηνύσεις και καταγγελίες στην Κυβερνητική Επιστημονική επιτροπή Υγείας έχουμε την πρώτη υποχώρηση Μητσοτάκη για τα παιδιά των Νηπιαγωγείων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών σταθμών..
Η Μάσκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αλλά συνίσταται…Η υποχώρηση αυτή είναι μια εν μέρει νίκη σε λιγους που αγωνίζονται για τους πολλούς…Ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης ενοχλεί το Πολιτικό Σύστημα και αυτή η πίεση φέρνει αποτελέσματα..Οταν εισηγούνται μάσκα τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας χωρίς Επιστημονική μελέτη και αποκαλύπτονται θα υπάρχουν οι πρώτες νίκες μέχρι την Τελική.
Η υποχώρηση αυτή της Κυβέρνησης εγινε και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ αριθμός 4899 στις 06/11/20 και στις οδηγίες αυτό αναφέρεται ρητά. Αντίθετα το προσωπικό των σταθμών και οι Νηπιαγωγοί θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα.

