Μεταφέρουν παράνομους μετανάστες στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου (2 video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2021

Μεταφέρουν παράνομους μετανάστες στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου (2 video)


Σύμφωνα με τις εικόνες που έρχονται από τον Έβρο και μεταδίδει ο Γιώργος Μαλούσης από το TV-ΡΟΔΟΠΗ, βρίσκεται σε εξέλιξη (ξημερώματα 13/01/21) μεταφορά παράνομων μεταναστών στις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ Φυλακίου στο δήμο Ορεστιάδας. Η μεταφορά γίνεται κάτω από μυστικότητα και με πούλμαν τα οποία κινούνται με σβηστά φώτα για να μην δίνουν στόχο.

Παρόλες τις αντιδράσεις από τις τοπικές αρχές το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προχωρά μονομερώς στην επέκταση των υπαρχόντων δομών, μεταφέροντας άγνωστο αριθμό παράνομα εισερχομένων μεταναστών.

Λαθροεισβολείς αδειαζονται σε ολη τη Χωρα την ωρα που ο Έλληνας ειναι σε Καραντινα-Φυλακιση και με απαγορευση κυκλοφορίας..Η αντικατάσταση του πληθυσμού συνεχίζεται απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες