ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου - Δείτε τα θέματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Ιανουαρίου 2021

ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου - Δείτε τα θέματα


Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τ. Α΄), την 25η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 (χρόνος έναρξης) έως 10:30 (χρόνος λήξης), για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Λήψη απόφασης περί της ορθότητας δύο εγκεκριμένων κενών οργανικών θέσεων στο Δήμο μας δυνάμει του προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος 2021.

2.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: ‘’Συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου – Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων’’ .

3.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: ‘’Ανέγερση νέου δημοτικού σχολείου Ισθμίας ’’ .

4.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: ‘’Αναβάθμιση της διαμόρφωσης του Πάρκου Δ. ΜΑΤΣΗ στο Λουτράκι’’.

5.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της προμήθειας φακέλων με προπληρωμένο τέλος .

6.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής για την εκτέλεση της Υπηρεσίας αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων στη Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας (Αριθ. μελ 66/2020).

7.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής για την εκτέλεση της Υπηρεσίας αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων στη Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων (Αριθ. μελ 65/2020).

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, κατά το τεθέν χρονικό διάστημα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail: roumeliotou@loutraki.gr) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας επί των ανωτέρω θεμάτων .

Ο Πρόεδρος
Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος
ΔήμαρχοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες