Πάτρα: Γιατρός ανέβασε υψηλό πυρετό μετά το εμβόλιο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021

Πάτρα: Γιατρός ανέβασε υψηλό πυρετό μετά το εμβόλιο


Για περίπου ένα 24ωρο ο πυρετός δεν υποχωρούσε...

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύτηκε ένας γιατρός από την Ηλεία ο οποίος μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού ανέβασε υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με πατρινά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι ο γιατρός, που είναι γύρω στα 40 του, ανησύχησε όταν ανέβασε πυρετό που έφτανε μέχρι και 39. Εν συνεχεία, προσήλθε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας προκειμένου να το παρακολουθήσουν οι συνάδελφοί του.

Για περίπου ένα 24ωρο ο πυρετός του γιατρού παρέμενε υψηλός. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί μήπως είχε εκτεθεί στον ιό, λαμβάνοντας αντιπυρετική αγωγή.

Τελικά ο πυρετός υποχώρησε και ο γιατρός, όπως μεταδίδεται είναι καλύτερα.

Το περιστατικό αξιολογείται μέχρι στιγμής ως το πρώτο αξιοσημείωτης παρενέργειας που καταγράφεται σε άτομο που έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Με πληροφορίες από thebest, patratora


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες