Χάρης Μαρίνης: Κύριοι "SOS" θα θρηνήσουμε θύματα - Θα χαθούν ανθρώπινες ζωές. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021

Χάρης Μαρίνης: Κύριοι "SOS" θα θρηνήσουμε θύματα - Θα χαθούν ανθρώπινες ζωές.


Διώρυγα της Κορίνθου – καταπτώσεις Ένα πρόβλημα πολλών ετών 

Παρακολουθώντας το ιστορικό της Διώρυγας από το έτος 2016 έως και σήμερα διαπιστώνετε ότι έχουν καταγράφει οι περισσότερες και οι μεγαλύτερες καταπτώσεις χωμάτινων όγκων από τα πρανή συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής 15/01/2021 . Μία κατάπτωση τεράστιων διαστάσεων , πολλών χιλιάδων κυβικών μέτρων χωμάτινων όγκων .

Τα αίτια είναι γνωστά, έχουν δημοσιευτεί κατ επανάληψη , χωρίς φυσικά να λαμβάνονται υπ όψιν από κανέναν . Οι υπεύθυνοι της εγκατάλειψης και των επικείμενων κίνδυνων είναι πάντα οι ίδιοι , τα Διοικητικά Συμβούλια και τα Διευθυντικά στελέχη της Α.Ε.ΔΙ.Κ οι οποίοι είναι αρνητές των συντηρήσεων . Φυσικά τεράστια ευθύνη διαχρονικά έχουν και τα κυβερνητικά στελέχη της Κορινθίας αλλά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Αξιότιμοι κύριοι και απευθύνομαι στους Κορίνθιους Υφυπουργούς και Βουλευτές της παρούσας Κυβέρνησης , όπως και στον Περιφερειάρχη κο Νίκα οι οποίοι έσπευσαν δια δημόσιας τηλεδιάσκεψης, και επανωτών δελτίων τύπου και μεγαλοστομίες να εκφράσουν την δήθεν επιθυμία τους και το ενδιαφέρον τους απέναντι στον Κορινθιακό λαό για την αποκατάσταση των προβλημάτων της Διώρυγας . Δεν θα κάνετε τίποτα ούτε και εσείς κύριοι , και δεν θα κάνετε διότι δεν είσαστε γνώστες των προβλημάτων .

Δεν θα κάνετε τίποτα διότι οι Διοικούντες την Α.Ε.ΔΙ.Κ σας παραπληροφορούν . Ψεύδονται έναντι όλων. Υποκρύπτουν την πραγματικότητα .

Πραγματοποιούν οργανωμένο έγκλημα .Τεράστια ευθύνη έχει και η Εισαγγελία Κορίνθου στην οποία από το έτος 2017 έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου της Α.Ε.ΔΙ.Κ , καταγγέλλοντας όλα τα προβλήματα και τους κινδύνους από τις Καταπτώσεις και όχι μόνο , με αποτέλεσμα η αναφορά αυτή να τεθεί στο αρχείο . Για ακόμα μια φορά βροντοφωνάζω και κρούω τον κώδωνα του Κινδύνου .

Κύριοι SOS , θα θρηνήσουμε θύματα .

Θα χαθούν ανθρώπινες ζωές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες