Ερπετο-πανικός: Τεράστια πεινασμένη σαύρα ορμάει σε γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2021

Ερπετο-πανικός: Τεράστια πεινασμένη σαύρα ορμάει σε γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ


Εκεί που θα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι: «Τι συγκινητικό, μια γυναίκα ταΐζει χελωνάκια» έρχεται η ανατροπή. Μια τρομαχτική εξέλιξη.

Μια τεράστια σαύρα είδε την σκηνή κι αποφάσισε να φάει κι αυτή λίγο εύκολο φαγητό.

Οπότε το τεράστιο ερπετό ορμάει στις χελώνες και γίνεται χαμός. Επικρατεί πανικός και η γυναίκα ουρλιάζει από τον φόβο της.

Δυστυχώς, η σαύρα μοιάζει να έμεινε νηστική. Ούτε ψωμάκι έφαγε ούτε χελώνα ούτε τη γυναίκα. Κι ένα ψάρι κυριολεκτικά πήδηξε έξω από το νερό μέσα στον πανικό και γλίτωσε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτού του είδους οι σαύρες Monitor μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 2 μέτρα κι εξελικτικά έχουν παραμείνει σχεδόν αναλλοίωτες εδώ και περίπου 17 εκατ. χρόνια.

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ: Sputnik



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες