Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Γάκης: «Ότι κάνουν σήμερα με τον Covid-19 προσπάθησαν να το κάνουν παλιά με τον Η1Ν1 αλλά τότε δεν το είχαν οργανώσει καλά!» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2021

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Γάκης: «Ότι κάνουν σήμερα με τον Covid-19 προσπάθησαν να το κάνουν παλιά με τον Η1Ν1 αλλά τότε δεν το είχαν οργανώσει καλά!»

«Αποκαλυπτικός» ο γιατρός χειρούργος Δημήτρης Γάκης στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και τα τεστ που γίνονται για την ανίχνευση του ιού.

Ο κ. Γάκης είπε χαρακτηριστικά ότι αυτό που γίνεται σήμερα με αφορμή τον covid-19 είχαν προσπαθήσει να το κάνουν στο παρελθόν και με τον Η1Ν1 αλλά δεν το είχαν οργανώσει καλά και μίλησε ξεκάθαρα για οργανωμένο σχέδιο ελέγχου της παγκόσμιας οικονομίας.

Παράλληλα τόνισε ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι εντελώς λαθος και ο τρόπος που γίνονται τα τεστ για τον κορωνοϊό που θα πρέπει να είναι μέχρι 30 κύκλους καθως απο κει και πάνω δίνει λανθασμένα αποτελέσματα.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθεί:

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Γάκη στο παρακάτω ηχητικό:

https://focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες