ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 “Δούρειος Ίππος” της Τουρκίας η επέκταση του ΚΥΤ Έβρου… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 “Δούρειος Ίππος” της Τουρκίας η επέκταση του ΚΥΤ Έβρου…

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021 ξεκίνησε στο Αιγαίο μας η τουρκική άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα”, που είχε δυο χρόνια να πραγματοποιηθεί λόγω κορωνοϊού! Σε αυτήν την πολεμική άσκηση συμμετέχει μεγάλος αριθμός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, με σεβαστό αριθμό του τουρκικού στόλου και μεγάλου αριθμού μαχητικών, αλλά και μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Συμμετέχουν βέβαια και αποβατικές και αμφίβιες υποβρύχιες δυνάμεις, καθώς επίσης και δυνάμεις του λιμενικού και της στρατοχωροφυλακής. Αυτή η μεγάλη στρατιωτική άσκηση της Τουρκίας προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 7 Μαρτίου 2021.

Όπως όμως μας είπε σε κουβέντα που είχα μαζί του, πρώην Έλληνας διπλωμάτης με βαθιές ρίζες πατριωτισμού στην καρδιά του, δεν είναι τυχαία η ημέρα λήξης αυτής της μεγάλης στρατιωτικής τουρκικής άσκησης! Η 7η Μαρτίου είναι η ημέρα που έγινε το 1948 η επίσημη τελετή ενσωμάτωσης των Δωδεκάνησων με την Μητέρα Πατρίδα!

Με αυτήν την άσκηση οι Τούρκοι επιχειρούν να αποκόψουν τις ελληνικές νήσους ανατολικώς του 25ου μεσημβρινού, από την υπόλοιπη Ελλάδα, επιδιώκοντας να θέσουν έτσι υπό ομηρία τα ελληνικά νησιά στην μεθοριακή γραμμή με την Τουρκία, σε μια περίοδο που τα ελληνικά κόμματα ασχολούνται με σεξουαλικά σκάνδαλα που αγγίζουν και την πολιτική.

Αυτά βλέπουν οι Τούρκοι και σε συνδυασμό με τις κρυφές οδηγίες της φιλότουρκης Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, τεστάρουν τα αντανακλαστικά των Ελλήνων, που όμως βρίσκουν αντανάκλαση μόνο στις πανέτοιμες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!

Αφού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εντεταλμένος Υπουργός Ασύλου και Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης - ένα ακριβώς χρόνο μετά την προσπάθεια εισβολής των Τούρκων στον Έβρο, την οποία απέτρεψε ο πανέτοιμος Στρατός μας, η Αστυνομία μας, οι συνοριοφύλακές μας, αλλά και σύσσωμος ο λαός του Έβρο – προσπαθεί με απειλές κατά του Θρακιώτικου πληθυσμού, να εγκαταστήσει χιλιάδες παράνομους μετανάστες στο ΚΥΤ του Έβρου! Μια ανάπτυξη επί 72+ τ.μ. που θα γειτνιάζει με το υφιστάμενο ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου!

Αντί λοιπόν οι κύριοι Μητσοτάκης και Μηταράκης να αποσύρουν από τον Έβρο κάθε παράνομο μετανάστη – σύμμαχο της Τουρκίας – επιχειρούν να εγκαταστήσουν εκεί πολλούς περισσότερους μουσουλμάνους, που κανένας δεν γνωρίζει από που κρατάει η σκούφια τους, όταν ο ίδιος ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας έχει πει πως ο Τούρκος ισλαμοφασίστας Ρ. Τ. Ερντογάν είναι “γραφείο ταξιδίων τζιχαντιστών”!

Αλήθεια τι επιδιώκουν οι κύριοι Μητσοτάκης και Μηταράκης; Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που δεν κατάφερε ο Τούρκος Σουλτάνος πέρσι τέτοια εποχή στον Έβρο, θα το επιτύχει μέσω της νέας δημιουργίας ΚΥΤ στον Έβρο; Τότε γιατί αγωνίστηκαν επί δυο μήνες πέρσι ο Στρατός μας, η Αστυνομία μας και οι Συνοριοφύλακές μας, προκειμένου να μην παραβιαστεί ο Έβρος; Τι κάνουν οι εκλεγμένοι Βουλευτές της ΝΔ Έβρου;

Κυρίως όμως ο κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο οποίος εξελέγη πρώτος σε ψήφους και ο οποίος διατέλεσε διαδοχικά Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και αναπληρωτής στη συνέχεια Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής. Ακολούθως διετέλεσε προϊστάμενος κλάδου Διοικητικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και τέλος διετέλεσε (28/2/2006 – 27/2/2008) Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας!

Συμφωνεί με το “πολιτικό έγκλημα” στο τόπο καταγωγής του;

Όπως βέβαια, το ίδιο ερώτημα απευθύνεται και στους άλλους δυο Βουλευτές Έβρου της ΝΔ, τον κ. Χρήστο Δερμετζόπουλο και τον κ. Σταύρο Κελέτση!!

“Φως” για Λιγνάδη, “σκότος” για Ρουμπάτη…


Τις τελευταίες ημέρες την ελληνική κοινωνία δηλητηρίασε και η πολιτική αντιπαράθεση και η οποία ξέφυγε από το πλαίσιο του πολιτισμένου διαλόγου, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον πρώην (πλέον) Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη και ο οποίος κατηγορείται για κατά συρροή βιασμό ανηλίκων! Αυτή η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασε σε πεζοδρομιακού επιπέδου αντιπαράθεση, οδηγήθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2021 στην Ολομέλεια της Βουλής από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του είπε:

«…Είχαμε ένα κύμα αποκαλύψεων μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και προκάλεσα αυτή τη συζήτηση γιατί αυτή η διαδικασία εξυγίανσης κινδυνεύει να χάσει το στόχο της, να μετατραπεί σε πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης. Λες και το έγκλημα έχει χρώμα και η ντροπή ιδεολογία…»!

Θα συμφωνήσουμε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά θα μας επιτρέψει να τον ρωτήσουμε, γιατί η Ολομέλεια της Βουλής ασχολήθηκε μόνο με τον Πρόεδρο (πρώην πλέον) του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη; Γιατί δεν ασχολήθηκε καν με την μακροχρόνια σεξουαλική παρενόχληση με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κατήγγειλε πρώην μεγαλοστέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κατά προϊσταμένου της στα κεντρικά της ΕΥΠ στην Αθήνα;

Όπου η καταγγέλλουσα επωνύμως γυναίκα – στέλεχος της ΕΥΠ που είχε υπηρετήσει σε κομβική μονάδα της Θράκης - με μηνυτήρια αναφορά της που κατατέθηκε ήδη στις εισαγγελικές αρχές ζητεί να διαπιστώσουν αν διαπράχθηκαν σειρά αδικημάτων για τα οποία επισυνάπτει και 3 μαρτυρίες, δυο υπαλλήλων της ΕΥΠ συναδέλφων της και ενός ακόμα προσώπου της περιοχής που υπηρετούσε όταν – φέρονται να – έγιναν όσα καταγγέλλει. Βέβαια η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει με πληροφορίες και την μετέπειτα διοίκηση της υπηρεσίας (την σημερινή), για όλα όσα είχε καταγγείλει και όσα ισχυρίζεται ότι της έχουν συμβεί!

Αλήθεια, γιατί δεν ασχολήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής με τον πρώην Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη εκλεκτό του Κώστα Σημίτη και του Αλέξη Τσίπρα (τοποθετήθηκε Διοικητής της ΕΥΠ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), αφού αυτόν έχει μηνύσει η πρώην Διευθύντρια του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κομοτηνή; Γιατί δεν ασχολήθηκε, αφού είχε ενημερωθεί η νέα διοίκηση της ΕΥΠ του κ. Παναγιώτη Κοντολέοντα;

Γιατί; Γιατί; Γιατί;

Αντίστοιχη αφωνία και από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ της εκάστοτε πολιτικής Εξουσίας! Μάτια, αυτιά και κυρίως φωνές ερμητικά κλειστά-ές!!

Εκεί Γαλλία, εδώ Ελλάδα…


Σύμφωνα με την έγκυρη ειδησεογραφική διαδικτυακή πλατφόρμα https://www.newsbeast.gr/:

«Γαλλικό δικαστήριο έκρινε ένοχο για διαφθορά τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, με αποτέλεσμα να είναι ο δεύτερος επικεφαλής του σύγχρονου γαλλικού κράτους που καταδικάζεται για το συγκεκριμένο αδίκημα, μετά τον Ζακ Σιράκ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση, τα δύο με αναστολή, σύμφωνα με το τηλεγράφημα του πρακτορείου. Το δικαστήριο έκρινε τον Νικολά Σαρκοζί ένοχο για απόπειρα δωροδοκίας δικαστικού και για αθέμιτη άσκηση επιρροής. Ο Σαρκοζί έχει προθεσμία δέκα ημερών για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, θεωρείται απίθανο ο πρώην πρόεδρος να περάσει έστω και μια ημέρα στη φυλακή. Την ποινή ενός έτους στη φυλακή μπορεί να την εκτίσει με διάφορους τρόπους, όπως με ηλεκτρονικό βραχιολάκι ή σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο δεξιός πολιτικός κατηγορήθηκε για προσπάθεια να αποκτήσει παρανόμως το 2014 πληροφορίες σχετικά με δικαστική απόφαση που τον αφορούσε, προσφέροντας σε δικαστή ευνοϊκή μετάθεση. Στην υπόθεση εκτός από τον Νικολά Σαρκοζί εμπλέκονται και έχουν ανακριθεί δύο στενοί συνεργάτες του, ο δικηγόρος Τιερί Ερζόγκ και ο ειρηνοδίκης Ζιλμπέρ Αζιμπέρ»!

Βλέπεται εκεί είναι Γαλλία! Θα μπορούσατε να φανταστείτε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες