ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΤΕΛ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ – ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2021

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΤΕΛ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ – ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ


Όπως σας ανέφερε χθες, το MONOLOUTRAKI. gr (διαβάστε εδώ), συνδημότης μας κατέθεσε ένσταση κατά της απόφασης που λήφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με την παραχώρηση του δημοτικού ακινήτου, για τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ.

Ο συνδημότης μας είναι ο έγκριτος νομικός, τ. δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του “Προμηθέα”, κ. Ν. Λόης, ο οποίος, σε σημερινή του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απευθυνόμενος προς το Δήμο, ισχυρίζεται τα εξής:

“Kαλημέρα σε όλες και όλους. Σκεφθήκαμε, ως Δήμος, για τη μετεγκατάσταση του Σταθμού του ΚΤΕΛ στο 422 Ο.Τ. , δηλαδή δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο παρακείμενο 2ο Νηπιαγωγείο, ότι είναι σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων που απαιτεί ο Νόμος για την μεταστέγαση του Σταθμού του ΚΤΕΛ , στον οποίο Σταθμό θα πραγματοποιούνται τοπικά, αλλά και υπεραστικά δρομολόγια Λουτράκι-Αθήνα, και το αντίστροφο, με ενδιάμεσους στάσεις;;”



https://monoloutraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες