Βανδαλισμοί στα γραφεία του Ε.Ε.Σταυρου Αγίων Θεοδώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2021

Βανδαλισμοί στα γραφεία του Ε.Ε.Σταυρου Αγίων Θεοδώρων


Για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, άγνωστοι βανδάλισαν τα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Συγκεκριμένα όπως διαπιστώθηκε το πρωί της Τετάρτης 4 Αυγούστου έγραψαν πάνω στους τοίχους διάφορα συνθήματα. Είναι το τέταρτο κατά σειρά συμβάν στα γραφεία του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για το συμβάν εξεδώθει η παρακάτω ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε την Τετάρτη 4 Αυγούστου το πρωί οτι αγνωστοι προχώρησαν στον 4ο κατα σειρά βανδαλισμό των γραφείων μας στη θεση “ΠΕΥΚΑΚΙΑ”. Το τελευταίο 6μηνο τα γραφεία μας εχουν υποστεί βανδαλισμό.

Συγκεκριμένα 2 φορές ειχαν γράψει συνθήματα κατα του εμβολιασμού COVID 19 περιμετρικά στους εξωτερικούς τοίχους, και μια φορά ειχαν εισβάλει στα γραφεία αποσπώντας εργαλεία και χρήσιμα υλικά πρώτων βοηθειών. Για το συμβάν εχει ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και καταδικάζουμε καθε ενέργεια που οδηγεί στην κατακρεούργηση της περιοσυσίας Ε.Ε.Σταυρού & του κοινωνικού εργου που επιτελούν οι Εθελοντές Ερυθροσταυρίτες.

Σας ευχαριστώ.

Ο Πρόεδρος

Σίμος Σοφός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες