Λουτράκι: Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο - Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Home Top Ad

Post Top Ad

5 Αυγούστου 2021

Λουτράκι: Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο - Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν


Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 9η Αυγούστου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη Απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων – εξόδων δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2021 (Β΄ τρίμηνο).

2.Έγκριση (3ης) μερικής αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.

3.Συμπληρωματική παρακατάθεση για την οριστική εκκαθάριση της ιδιοκτησίας (136) της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για το έργο "Βελτίωση ανακαίνιση Ε.Ο. Περαχώρας-Λ. Βουλιαγμένης και νέα χάραξη τμήματος Ε.Ο. Περαχώρας", βάσει της 146/2016 Απόφασης Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου.

4.Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών καθώς και γραμματέα της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

5.Χορήγηση ή μη στον Σακελλαρίου Λεωνίδα παραγωγικής άδειας πωλητή υπαίθριου εμπορίου για δραστηριοποίηση σε λαϊκές αγορές.

6.Έγκριση ή μη εισόδου - εξόδου οχημάτων επί κοινοτικής οδού στις εγκαταστάσεις της υφιστάμενης βιομηχανικής μονάδας παραγωγής και εξευγενισμού ελαίων της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ Α.Ε.», στη θέση «Καλαμάκι» της Κοινότητας Ισθμίας.

7.Έγκριση ή μη εισόδου - εξόδου οχημάτων επί αγροτικής οδού στις εγκαταστάσεις της υφιστάμενης βιομηχανίας συσκευασίας αγροτικών λιπασμάτων και παραγωγής λιπασμάτων με απλή ανάμιξη της εταιρείας «EUROCHEM AGRO ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», στη θέση «Φώτο» Κυρα-Βρύσης της Κοινότητας Ισθμίας.

Η παρούσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με την από 11/3/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τ. Α΄ 55/11-3-2020) ‘’Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού’’ και την υπ' αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764 /7-11-2020 (ΑΔΑ Ψ48Γ46ΜΤΛ6-ΛΣΡ) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

Θυμής Φίλιππας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες