Σήμερα το Rock Festival στους Αγίους Θεοδώρους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 05, 2021

Σήμερα το Rock Festival στους Αγίους Θεοδώρους


To Rock Festival πραγματοποιείται απόψε Πέμπτη 5 Αυγούστου και ώρα 21.30 στην πλατεία Νέων στους Αγίους Θεοδώρους.

Συμμετέχουν οι: Mavile και οι Order of The Black Jacket.

Opening Act: Deterrents

Σας περιμένουμε!

Order of the Black Jacket

Οι Order of the Black Jacket δημιουργήθηκαν το 2014 Με σκοπό να στείλουν το μήνυμα Retreat Meditate Attack σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Οι επιρροές τους διακρίνονται:

Α: Σε εξωτερικά ερεθίσματα: (ακρόαση μουσικής, ταξίδια, κοινωνικοποίηση)

Β: σε εσωτερικά ερεθίσματα( ακούσιες αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σε κάθε άνθρωπο και η μπάντα αυτή, της μεταφράζει σε νότες)

Έχουν πολλά live στο ενεργητικό τους πλάι σε γνωστές μπάντες όπως:Sober on Tuxedos, Raw in Sect, Drunk Jackals, Mahakala, Beyond Perception και συμμετοχή σε φεστιβάλ όπως το Korythmos 2017 και Korythmos 2018 και San Theo fest 2017 και 2019 και Loutraki Festival 2020.

Επιλέχτηκαν από την ΕΡΤ για να ηχογραφήσουν ζωντανά στο ιστορικό studio Ε στα πλαίσια της εκπομπής "ροκ συναναστροφές".

Κυκλοφόρησαν την παρθενική τους δουλειά με τίτλο Iconoclasm το οποίο έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές.

Το στυλ τους είναι ιδιαίτερο και συνδυάζει post-rock επιρροές με Hard Rock και metal στοιχεία.

Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να τους χαρακτηρίσουν μετά-stoner

Επίσης έχουν 2 Video στο YouTube για τα τραγούδια rage to Awake και My Way.

Κυκλοφόρησαν Lyric Video εν ονόματι Faithseeker που συνεχίζεται το concept των άλλων δύο artwork Video τους και έδωσαν σάρκα και οστά στον όρο Spirit Rock.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους Single/Lyric Video εν ονόματι Digging Deeper με ονειρική ατμόσφαιρα και εκρηκτικό ρεφραίν προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ τους.

Mavile

Οι Mavile είναι ένα μουσικό συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2019. Αποτελείται από τους Δημήτρη Φραγκούλη (φωνή, μπάσσο), Ιγνάτιο Δεδεμάδη (κιθάρα, πιάνο) και Αχιλλέα Καμζόλα (τύμπανα).

Η μουσική τους συγκαταλέγεται στην σφαίρα του ενναλακτικού ροκ. Είναι άξιο να σημειωθεί πως ένας προσεκτικός ακροατής, θα εντοπίσει έντονα στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και μπλουζ, που έρχονται να προσδώσουν μια ιδιάζουσα μορφή στην μουσική ταυτότητα του συγκροτήματος. Αυτή η αντίθεση και η εναλλαγή καθρεφτίζεται άρτια στο πρώτο άλμπουμ του σχήματος, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού.

Αυτή η δισκογραφική απόπειρα, με τίτλο The Final Hand περιέχει 8 τραγούδια, και προβλέπεται να σηματοδοτήσει την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης πορείας στην μουσική σκακιέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες