Φασιστας Καθηγητής: Είστε κομμένοι απο το μάθημα μου αν δεν μπολιαστείτε!! Πανεπιστήμια βραχίονες της μείωσης πληθυσμού!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2021

Φασιστας Καθηγητής: Είστε κομμένοι απο το μάθημα μου αν δεν μπολιαστείτε!! Πανεπιστήμια βραχίονες της μείωσης πληθυσμού!!


Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ εκδηλώνονται…..ακομη και μεσα στα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…Ο Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας κ Γ.Διαλυνας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ανακοίνωση του στους Φοιτητες τους λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αν δεν εμβολιαστούν δεν θα περάσουν το μάθημα..Τους θεωρεί εξ αρχης ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ!!! ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του…Μάλλον χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης..γιατι αναιρεί αυτα που γράφει ο ιδιος στην προηγουμένη παράγραφο οτι δεν ειναι Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός!!!

Τετοια Φασισταριά που προωθούν την Μείωση πληθυσμού και την σκλαβοποίηση και την προπαγάνδα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που εκτελεί ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ και μετατροπή των πολιτών σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ εχουν μεσα τα Πανεπιστήμια της Χώρας..

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ και εχετε τον στα υπόψη σας για να τον γράψει η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Υπογράφει ως Υπεύθυνος Καθηγητής και δήλωσε οτι ακόμη και ο Πρύτανης να του ζητήσει να πάρει πισω την ανακοίνωση αυτη δεν θα το δεχθεί!!!

https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες